Închide meniul
Foto

Prinţişorul imobiliarelor din Cluj”, la un pas să se căsătorească cu un celebru fotomodel din România. Fata de 20 de ani a trecut printr-o dramă anul trecut şi cu greu şi-a revenit

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 16:47

Reclamă
Prinţişorul imobiliarelor din Cluj”, la un pas să se căsătorească cu un celebru fotomodel din România. Fata de 20 de ani a trecut printr-o dramă anul trecut şi cu greu şi-a revenit

Facebook Carla Tudor

Carla Tudor este fiica regretatului Martin Tudor

Carla Tudor, fiica regretatului Martin Tudor, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fiul unui milionar din Cluj, Bogdan Căpuşan. Acesta este supranumit „Prinţişorul imobiliarelor din Cluj” deoarece tatăl său are mai multe afaceri în domeniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carla Tudor, care este fotomodel, a trecut printr-o dramă anul trecut. Tătăl său, fostul mare portar al Stelei , Martin Tudor, a decedat la vârsta de 43 de ani, din cauza unui infarct. Acum, fata pare că a depăşit pierderea tatălui său şi îşi face planuri de viitor. Surse din anturajul cuplului Bogdan Căpuşan – Carla Tudor, citate de Cancan, susţin că aceştia se pregătesc de nuntă. Relaţia celor doi a început sub forma uneia de prietenie, dar cu timpul au devenit iubiţi.

Cine este Carla Tudor, fiica regretatului Martin Tudor

Carla Tudor este un fotomodel de succes şi nu lipseşte de la prezentările de modă din Bucureşti din ultimii ani. În momentul în care tatăl său a murit, Carla a fost sfâşiată de durere.

Tăticul meu drag… Nu-mi vine să cred ce se întâmplă, spune-mi te rog că e doar un coșmar… Spune-mi că nu e adevărat… Vei fi mereu în inima mea… Te iubesc!„, a scris Carla pe Facebook.

Cine a fost Martin Tudor

Marin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și Universitatea Cluj. Cea mai bună perioadă a cunoscut-o la Steaua, acolo unde a câștigat 2 titluri de campion (2001 și 2005) și o Supercupă a României (2001). După ce s-a retras în 2010, Martin Tudor a devenit antrenor cu portarii. A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și