Închide meniul

FC Voluntari – Dunărea Călărași | Puștiul Robert Sălceanu a început să plângă după ce a fost eliminat

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 22:08 / Actualizat: 13 februarie 2023, 15:16

Reclamă
FC Voluntari – Dunărea Călărași | Puștiul Robert Sălceanu a început să plângă după ce a fost eliminat

captură Telekom Sport

Puștiul Sălceanu a început să plângă

Puștiul Sălceanu a văzut al doilea cartonaș galben după o intrare după asupra lui Sebastian Mailat. Jucătorul lui Voluntari era în goană spre poarta adversă când a fost oprit din drum de Sălceanu. Centralul Mladinovici n-a stat pe gânduri și l-a eliminat pe tânărul jucător de la Dunărea Călărași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pușiul Sălceanu a plâns când a văzut cartonașul roșu

Eliminarea a avut un efect psihologic uriaș asupra lui Sălceanu. Jucătorul de numai 17 ani nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Puștiul Sălceanu a început să plângă
captură Telekom Sport
Puștiul Sălceanu a început să plângă
captură Telekom Sport

Puștiul Sălceanu este la primul sezon în echipa marea de la Dunărea Călărași. Cristi Pustai l-a folosit în 30 de partide în acest sezon, fiind unul dintre cei mai promițători jucători de la Călărași.

FC Voluntari – Dunărea Călărași, ultimul bilet pentru Liga 1

Dunărea este obligată să marcheze cel puțin două goluri pentru a spera la Liga 1. Echipa lui Cristi Pustai este dezavantajată de cele două goluri primite pe teren propriu în partida tur. Pentru Voluntari, chiar și o înfrângere cu 1-0 ar însemna menținerea în Liga 1.

Până la barajul de anul acesta, FC Voluntari și Dunărea Călărași s-au mai întâlnit de 6 ori. Au fost 2 confruntări în Cupa României, un 3-0 pentru Dunărea în 2011, și un incredibil 11-2 pentru Voluntari, în 2013. Cele două formații s-au mai întâlnit și în stagiunea 2018-2019 de Liga 1, când au disputat 4 partide, iar toate s-au încheiat la egalitate

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și