Închide meniul

Mihai Stoica a reacţionat din nou după acuzaţiile lui Ilie Stan! „MM nu știe mai departe ce s-a întâmplat” / „Să mă informeze cine a spus prostia asta, dacă nu e o mare minciună”

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 17:56

Reclamă
Mihai Stoica a reacţionat din nou după acuzaţiile lui Ilie Stan! „MM nu știe mai departe ce s-a întâmplat / „Să mă informeze cine a spus prostia asta, dacă nu e o mare minciună

Hepta

Mihai Stoica i-a răspuns lui Ilie Stan

Mihai Stoica a reacţionat din nou după acuzaţiile lui Ilie Stan. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a acuzat că este interzis la meciurile FCSB-ului şi a povestit ce s-a întâmplat când a vrut să asiste la derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce s-a întâmplat? Am vrut să merg la meciul cu CFR, de la Giurgiu. Și l-am sunat pe Vali Argăseală pentru a-mi da și mie un bilet. Mi-a zis <<Iliuță, nu mai sunt bilete. S-a închis lista cu cei care pot veni la veni>>. Am zis <<Bine, nea Vali’>> și am vorbit cu cineva de la Jandarmeria din Giurgiu, care îmi e prieten, și l-am rugat să îmi găsească o soluție. M-a sunat și mi-a zis <<Domnule Ilie, v-am găsit un loc!>>.

Când mă pregăteam să plec la meci, m-a sunat iar și a spus să nu mai vin. <<Ni s-a transmis că aveți interzis la meciurile FCSB-ului. Am rămas și eu surprins>>, mi-a spus amicul. MM nu știe mai departe ce s-a întâmplat. Altfel, nu mai insistam. Jandarmeria mai avea două sau trei locuri disponibile, era legal. <<Am rămas și eu surprins>>, mi-a spus amicul.

Eram foarte supărat, așa că l-am sunat pe Mustață, iar el voia să-l sune pe Gigi. Dar i-am cerut să nu o facă pentru că nu am vrut să apară probleme. Apoi, a trecut o lună până să povestesc eu”, a explicat Ilie Stan la Digi Sport.

Mihai Stoica a reacţionat din nou după acuzaţiile lui Ilie Stan: „Să mă informeze cine a spus prostia asta!”

La scurt timp după declaraţiile făcute de fostul antrenor al FCSB, Mihai Stoica i-a răspuns acestuia, prin intermediul unei postări pe Facebook. Managerul general al roş-albaştrilor i-a transmis lui „Iliesta” că este bine-venit oricând la meciuri.

Reclamă

„Ilie Stan poate veni oricând, însoțit de cine vrea, la orice meci organizat de noi. Trebuie doar să-mi dea un semn cu o zi înainte. Invitația e valabilă pentru orice fost fotbalist sau antrenor al Stelei. Pe jandarmul care i-a transmis lui Ilie că e interzis la meciurile noastre îl rog să mă informeze cine a spus prostia asta. Dacă nu cumva e o mare minciună”, a scris Mihai Stoica.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și