Închide meniul
Foto

Theo Hernandez a rămas singur. Zoe Cristofoli a recunoscut: „Da, s-a terminat!”

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2021, 19:21

Theo Hernandez a rămas singur. Zoe Cristofoli a recunoscut: „Da, s-a terminat!”

Colaj Instagram / Profimediaimages

Theo Hernandez a rămas singur. Zoe Cristofoli a anunţat ruptura

Tânărul de 23 de ani, care face partde din lotul Franţei pentru EURO 2020, tocmai s-a despărţit de iubită. Zoe Cristofoli (26 de ani) a confirmat zvonurile apărute în ultima perioadă despre „ruptura”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Theo Hernandez a rămas singur. Zoe Cristofoli s-a despărţit de fundaşul francez

S-a terminat relaţia cu Theo. Sunt singură acum! Am mulți prieteni în lumea fotbalului dar, momentan, nu mă întâlnesc cu nimeni„, a declarat Zoe într-un interviu pentru Corriere dello Sport.

Modelul şi influencerul italian a refuzat să anunţe care au fost cauzele pentru care povestea de dragoste dintre ei s-a terminat după numai un an.

Știi că nu răspund la întrebările despre viața mea privată. Am ales să păstrez unele lucruri private, mai ales din cauza problemelor cu care m-am confruntat. Vreau doar să fiu fericită și să mă simt bine. Toți merităm să fim fericiți. Respect, iubire, valori… pentru mine acesta este sensul vieții! Întotdeauna înainte!„, a transmis Cristofoli.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ZOE CRISTOFOLI (@zoe_cristofoli)

Zoe continuă să facă senzaţie pe reţelele sociale, acolo unde se apropie de un milion de urmăritori. Postările ei adună, de fiecare dată, zeci de mii de aprecieri.

Theo Hernandez, înlocuitorul lui Maldini

După ce a debutat cu succes la Alavés în prima ligă spaniolă, Theo Hernandez a fost transferat în 2017 la Real Madrid şi împrumutat în vara lui 2018 la Real Sociedad.

Reclamă 4 / 0/3

În 2019, după o întâlnire cu legendarul Paolo Maldini pe plajele din Ibiza, francezul a semnat o înţelegere cu AC Milan în valoare de 20 de milioane de euro.

Theo Hernandez a rămas singur. El a fost providenţial pentru rossoneri în ultima ediţie de campionat. Fundaşul de 23 de ani a marcat 7 goluri în 33 de apariţii şi şi-a ajutat echipa să revină în Champions League după o pauză de opt ani! Internaţionalul francez mai are contract cu AC Milan până în 2024, iar cota lui de piaţă a ajuns la 50 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și