Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Constantin Budescu! Anunţul făcut de patronul FCSB după Anglia – România 1-0

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 22:32

Reclamă
Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Constantin Budescu! Anunţul făcut de patronul FCSB după Anglia – România 1-0

Constantin Budescu, în meciul dintre România și Georgia

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Constantin Budescu. Patronul FCSB a anunţat după Anglia – România 1-0 că sunt şanse ca „Budi” să îmbrace din nou tricoul roş-albastru, însă transferul nu îl implică şi pe Florin Tănase, despre care s-a scris că poate ajunge la Damac, actualul club al mijlocaşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Constantin Budescu: „E posibil, dar nu are nicio legătură cu Tănase!

„E posibil cu Budescu, dar nu are nicio legătură cu Tănase. Nu e adevărat, ăla e în Arabia Saudită, iar în partea este… echipa care îl vrea îl Tănase e din altă Arabie. Nici nu ştiu din ce ţară, probabil din Emirate. Şi atunci eu cu Tănase am vorbit.

A fost declaraţia mea că vreau iar 5, dacă nu au dat 4.5 milioane. Cică încă nu s-a aprobat încă bugetul. Aştept să se aprobe bugetul, ar fi ok. Au spus să nu se supere domnul Becali că nu au dat răspunsul. Eu cred că Tănase va pleca până la urmă. E posibil, dar întrebaţi-l pe Budescu unde vrea să se ducă… la Becali, sau Şumudică. O să vă spună el unde vrea”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Constantin Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj

Gigi Becali şi Marius Şumudică pot începe „licitaţia” pentru Constantin Budescu. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani va fi pus pe liber de Damac.

Constantin Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj. Damac urmează să îi rezilieze contractul românului, potrivit celor de la Sport360Saudi.

Reclamă

Budescu a jucat 8 meciuri şi a dat o pasă de gol în tricoul echipei saudite, în campionat. El a sărbătorit alături de colegi salvarea de la retrogradare. Budescu a semnat în februarie cu Damac.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și