Închide meniul

Mircea Rednic, aproape de o revenire spectaculoasă! Echipa cu care semnează „Puriul”

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2021, 10:44

Reclamă
Mircea Rednic, aproape de o revenire spectaculoasă! Echipa cu care semnează „Puriul

Mircea Rednic

Hepta

Rednic a mai condus echipa în 2017, reuşind menţinerea în prima ligă. În sezonul următor, deşi a avut rezultate bune în prima parte a campaniei, el a fost demis din cauza unor divergenţe cu conducerea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic aproape de o revenire spectaculoasă!

Retrogradată în liga secundă belgiană, Mouscron nu mai are antrenor după plecarea portughezului Jorge Simao. Mutarea ar veni la doar două luni după ce tehnicianul a fost dat afară de la Viitorul lui Gică Hagi.

„Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulțumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”, se arăta în mesajul postat de Viitorul, la momentul respectiv.

Mircea Rednic a fost dorit şi de Dinamo

Fanii Doar Dinamo Bucureşti l-au dorit pe Mircea Rednic după serie dezastruosă avută în sezonul precedent sub comanda lui Jerry Gane. Acesta nu a luat în calcul o revenire, ţinând cont de situaţia în care Pablo Cortacero.

Singurii bani primiţi de jucători au venit din partea fanilor. Mircea Rednic le-a transmis suporterilor că, până la vară, nu ia în calcul nicio mutare. A ţinut să asigure că, în acest moment, nu poate fi convins să revină la Dinamo.

Reclamă

”Eu am ajutat-o pe Dinamo, îmi pare foarte rău pentru suporteri, doar pentru ei, nu pentru cei care au fost acolo, nici pentru cei care au fost înaintea spaniolilor și nici pentru spaniolii care au demonstrat că nu au nicio treabă”, spunea Rednic, la sfârşitul lui 2020.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și