Închide meniul

Un fost component al Generaţiei de Aur a dat verdictul: „Steaua este FCSB! Când vreodată a fost Steaua în divizia a patra?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iunie 2021, 21:09

Reclamă
Un fost component al Generaţiei de Aur a dat verdictul: „Steaua este FCSB! Când vreodată a fost Steaua în divizia a patra?

Profimediaimages

Un fost component al Generaţiei de Aur a dat verdictul. Bogdan Stelea: "Steaua e FCSB!"

Fostul portar de la Steaua, Dinamo şi Rapid asigură că vicecampioana Ligii 1 ar trebui să deţină sigla şi palmaresul. Stelea e convins că oficialii Armatei nu au dreptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fost component al Generaţiei de Aur a dat verdictul. Bogdan Stelea: „Steaua e FCSB!”

Cu riscul de a supăra o mulțime de oameni și o mulțime de steliști, pentru mine Steaua e FCSB! Ei ani de zile au urmat FCSB, echipa condusă de Gigi Becali, și au considerat-o Steaua, dintr-odată nu mai e Steaua, că au fost o mulțime de lucruri birocratice care s-au întâmplat.

Toți cei care sunt acolo au fost după FCSB, ani de zile! Să nu-mi spună mie că n-a fost nimeni. Dintr-odată nu mai e Steaua? Ca să nu spun că sunt și alte contradicții. Când vreodată a fost Steaua în divizia a patra?„, a spus Bogdan Stelea la digisport.ro.

Becali continuă războiul cu Armata

Steaua a împlinit 74 de ani. Clubul Sportiv al Armatei a luat ființă în 1947, pe 7 iunie. Chiar de ziua Stelei, Gigi Becali continuă războiul cu MApN. Noul stadion din Ghencea este mărul discordiei.

Patronul FCSB acuză faptul că se folosesc bani publici pentru finanțarea echipei de fotbal. Acesta e de părere că cei de la MApN irosesc banii publici, ei neavând voie să susțină o echipă de fotbal la nivel profesionist.

Reclamă

Stadionul ăla e unitate militară. Armata să aibă așa ceva… care nu are voie să fie în prima ligă. Stai mă că am dat-o că nu am voie să facem, dar o dăm. Stai dom’le că o luăm de la capăt… ce anomalie?! Păi, bă, dacă n-ai voie să faci fotbal, de ce o mai iei de la capăt?!

Și stai, mai faci și stadion de 100 de milioane… Și terenul al statului, ce tâmpenii! Te doare capul, la cât m-am certat cu ei, eu spun că am scăpat ieftin cu trei ani de pușcărie, dacă ăștia fac stadion de 100 de milioane. Păi bă, dacă n-ai voie să faci fotbal, de ce bagi 5 milioane în fotbal de la armată?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și