Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs are un singur vis pentru 2024, o medalie la Jocurile Olimpice: „Mă simt chinezoaică. Îmi place să fiu pe podium”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 12:27 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 16:56

Reclamă
Bernadette Szocs are un singur vis pentru 2024, o medalie la Jocurile Olimpice: „Mă simt chinezoaică. Îmi place să fiu pe podium”

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu

Bernadette Szocs, la finalul unui meci - Antena Sport

Bernadette Szocs are un singur vis pentru 2024, o medalie la Jocurile Olimpice. Frumoasa Bernadette Szocs simte că 2024 va fi anul ei. Şi al primei medalii olimpice din istoria României, la tenis de masă! Szocz nu s-a gândit la culoarea medaliei, dar dacă va fi cea mai strălucitoare, o va sărbători cu o nebunie. De ziua României, Szocs a intrat in rolul „croitoraşului cel viteaz”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

2023 a fost cel mai bun an al carierei pentru Bernadette Szocs. A luat aurul la Jocurile Europene, a bătut-o pe campioana olimpică de la Tokyo, iar cu echipa României a ajuns încă o dată în finala euro.

Bernadette Szocs are un singur vis pentru 2024, o medalie la Jocurile Olimpice

„Îmi place să fiu pe podium, bineînţeles că pe cea mai înaltă treaptă. Acolo îmi place să fiu, dar de fiecare dată, chiar dacă termin pe locul 1, ştiu că este loc şi de mai bine”, a spus Bernadette, pentru Antena Sport.

Victoriile au urcat-o pe Bernie în topul celor mai bune jucătoare din lume la tenis de masă, sportul cu cei mai mulţi practicanţi de pe planetă. Szocs e convinsă ca 2024 va fi mai bun. E anul Jocurilor Olimpice de la Paris.

„Îmi doresc din toata inima, este visul meu care aş vrea să devină realitate, muncesc pentru această medalie, este o medalie mult prea aşteptată şi acum mă simt în cea mai bună formă a mea. Doamne ajută, 2024 să fie cel mai bun an din cariera mea”, a mai spus Bernie.

Reclamă

Un sfert de finală al băieţilor, e cel mai bun rezultat la tenis de masă al României, la Jocurile Olimpice. La 28 de ani, frumoasa din Târgu Mureş vrea să-l bată.

„Nu îmi este frică de niciuna, mă simt chinezoaică ca şi ele. În ultimul an am bătut de 3 ori chinezoaice şi de 2 ori o campioană Olimpică. Ştiu că visul meu cel mare este o medalie olimpică, aşa că nimic nu mă poate doborî”, susţine Szocs.

De ziua României, Szocs a arătat că nu e talentată doar la tenis de masă. S-a înarmat cu un ac şi o aţă şi a cusut harta României. Bernadette s-a lăudat cu ce a ieşit. „La mulţi ani, România!”, a fost mesajul ei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și