Închide meniul

Planurile lui Lewis Hamilton, date peste cap! Ce se întâmplă cu primele curse din noul sezon de Formula 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 13:58

Planurile lui Lewis Hamilton, date peste cap! Ce se întâmplă cu primele curse din noul sezon de Formula 1

profimediaimages

Lewis Hamilton are vacanța prelungită

Marele Premiu al Australiei trebuia să fie prima cursă a anului, pe când Grand Prix-ul din China ar fi fost a treia întrecere din 2021. În acest condiții, noul sezon din Formula 1 va debuta în perioada 26-28 martie, cu cursa din Bahrain. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Debut de sezon amânat în Formula 1

Marele Premiu al Australiei era inițial programat în intervalul 19-21 martie. Cursa va avea loc acum în aceeași perioadă a lunii noiembrie. Oficialii din Formula 1 nu au stabilit o nouă dată și pentru întrecerea din China, care era programată inițial în luna aprilie. 

"Suntem fericiți să anunțăm că niciun  eveniment nu a fost anulat. Am demonstrat în 2020 că putem să organizăm cursele în condiții de siguranță și avem un plan pentru desfășurarea întregului sezon în 2021", a spus președintele Formula 1, Stefano Domenicali.

În contextul amânării curselor de la început de an, Granfd Prix-urile din Brazilia, Arabia Saudită și Abu Dhabi au fost și ele reprogramate. În 2020, doar 17 din cele 22 de evenimente planificate de Formula 1 s-au putut desfașura.

Lewis Hamilton, lovit de Covid-19 în sezonul trecut

Amânarea primelor curse din 2021 vine pe fondul infectării mai multor piloți în sezonul trecut. Printre aceștia s-a numarat și multiplul campion mondial, Lewis Hamilton, care nu a putut să participe la Grand Prix-ul de la Sakhir. 

Reclamă

"Sunt devastat că nu voi putea concura în weekend-ul viitor, De la începutul sezonului, în iunie, echipa mea şi cu mine am luat toate măsurile de precauţie posibile şi am respectat la literă protocoalele oriunde am mers, pentru a rămâne în siguranţă şi sănătoşi.

Din păcate, chiar dacă toate cele trei teste efectuate săptămâna trecută au fost negative, m-am trezit ieri (luni) dimineaţă cu câteva simptome uşoare şi am cerut un alt test, care s-a dovedit pozitiv. M-am izolat imediat, pentru zece zile", a spus Lewis Hamilton în momentul când a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

În prezent, Hamilton este fără contract după ce înțelegerea sa cu Mercedes a expirat. Cele două părți nu au reluat încă negocierile, dar fanii speră că britanicul va continua alături de constructorul german. 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Lewis Hamilton, vacanță prelungită
  • Campionul Mondial este încă fără contract

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și