Închide meniul

Un fost pilot din Formula 1 nu se descurcă pe străzile din Monaco. Şi-a distrus bolidul de 1.3 milioane de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2020, 14:15

Un fost pilot din Formula 1 nu se descurcă pe străzile din Monaco. Şi-a distrus bolidul de 1.3 milioane de euro

Profimediaimages

Adrian Sutil, văzut lângă bolid după accident

Germanul de 37 de ani a achitat nu mai puţin de 1.3 milioane de euro pentru un McLaren Senna LM. Partea frontală a fost spulberată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Sutil şi-a distrus bolidul

Conform jurnaliştilor de la The Sun, accidentul ar fi avut loc în localitatea Eze, pe dealurile din apropiere de Monaco. În imaginile care au apărut pe reţelele sociale apare şi Sutil stând lângă epavă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mclaren #mclarensenna #crazycrash #thanks the electricpylon #accident
A post shared by @ robgilles on

Supercar-ul este unul exclusivist. Numai 24 de exemplare au fost scoase la vânzare în acest an. Se cunosc puţine date tehnice despre modelul LM, dar versiunea de serie ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.8 secunde.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și