Închide meniul
Foto

Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia. Ce a pățit marea noastră campioană

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2023, 17:53

Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia. Ce a pățit marea noastră campioană

Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia

Cătălina Ponor, în cadrul unui eveniment / Instagram

Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia, acolo unde este invitată la Campionatul Mondial de gimnastică de la Antwerp, ca reprezentantă a Federației Internaționale de Gimnastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Multipla campioană a fost tratată nepotrivit de Patrick Kiens, antrenorul coordonator al lotului de senioare. Olandezul nu a lăsat-o pe Cătălina să discute cu una dintre sportive, pe care voia doar să o încurajeze.

Cătălina Ponor a avut parte de momente umilitoare în Belgia

Asta în contextul în care Ponor, ajunsă la 36 de ani, a fost mereu aproape de lotul de senioare de la Deva. Mai mult, Kiens a reclamat-o pe Ponor la șefa Comitetului Tehnic, Donatella Sacchi, susține orangesport.ro.

”Este incredibil ce se întâmplă în Belgia. Acest no-name care îşi arogă dreptul de a conduce acum lotul României a avut tupeul inimaginabil să o tragă la răspundere pe Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din toate timpurile.

Acest domn Patrick ar trebui, înainte de toate, să facă cerere de audienţă la Ponor pentru a dialoga cu ea. Ce o să se întâmple în momentul în care Nadia Comăneci se va apropia de fete? Va reacţiona la fel? Aşa ceva este de necrezut! Inimaginabil”, a spus o sursă din gimnastică pentru orangesport.ro.

Reclamă

Cătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul

Cătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul! Fostele sale colege din echipa naţională de gimnastică, Andreea Răducan, Monica Roşu şi Sandra Izbaşa au fost alături de Cătălina Ponor în această zi mare.

Cătălina Ponor s-a cununat religios cu Bogdan Jianu. Cei doi erau deja cununaţi civil. Tot astăzi, ei au făcut botezul fiului lor.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu şi-au unit destinele în faţa Domnului la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Aici a avut loc şi botezul fiului lor.

Reclamă 4 / 0/3

Între Cătălina Ponor şi soţul ei, Bogdan Jianu, e o diferenţă de vârstă de 18 ani, dar acest lucru nu are nicio importanţă. Cei doi se înţeleg de minune.

Cătălina Ponor (35 de ani) s-a cununat civil vara trecută cu Bogdan Jianu (53 de ani), regizorul care este cu 18 ani mai în vârstă decât tripla campioană olimpică a României. Fosta mare gimnastă și partenerul său și-au unit destinele la Primăria Constanța.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și