Închide meniul

Finală dramatică pentru Marian Drăgulescu! A ratat de puţin podiumul la Campionatul European! Gimnastul de aproape 40 de ani, pe locul 4, la sărituri

Mihai Ispas Publicat: 13 decembrie 2020, 16:20

Finală dramatică pentru Marian Drăgulescu! A ratat de puţin podiumul la Campionatul European! Gimnastul de aproape 40 de ani, pe locul 4, la sărituri

profimediaimages

Marian Drăgulescu, pe locul 4, la EURO, în finala de la sărituri

  • Marian Drăgulescu, locul patru la Campionatul European
  • Drăgulescu este calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Marian Drăgulescu va împlini 40 de ani peste doar cinci zile. El a fost aproape să îşi facă un cadou perfect. Gimnastul român a terminat pe locul patru, în proba sa favorită, la sărituri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu, locul patru la Campionatul European de la Mersin

Drăgulescu a intrat în finală cu a cincea notă. El a terminat competiţia cu o medie de 14,238. Învingătorul, ucraineanul Igor Radivilov, a avut o medie de 14,733. Celălalt reprezentant al României, Răzvan-Denis Marc, a fost cel mai slab dintre cei opt finalişti de la inele.

Drăgulescu are un palmares impresionant, din care lipseşte doar un aur olimpic. Îl poate obţine anul viitor, la Tokyo, unde este deja calificat. 

Reclamă

Gimnastul român a adunat 8 titluri de campion mondial şi 10 titluri de campion european. În total, el are 31 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene. Primul succes major l-a reuşit acum 20 de ani, tot la un European, la sol.

Aur pentru România la Campionatele Europene din Turcia

România a obţinut un aur la Campionatele Europene din Turcia, în competiţia de juniori. În vârstă de doar 18 ani, puștiul Gabriel Burtănete a reușit o performanță la Meris. 

Reclamă

Sportivul român legitimat la clubul Steaua București a reușit să termine finala de la sărituri cu o medie de 14.283, fiind urmat de ucraineanul Ilia Kovtun, cel care s-a impus la individual compus.

Pe locul patru a venit chiar fratele lui Gabriel, Robert Burtănete, cu 13.899.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” 20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY) 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea
Diverse • 15 dec., 15:18
FOTO
Ce a putut spune Larisa Drăgulescu despre imaginile provocatoare cu ea, care i-au adus o avere impresionantă în doar câţiva ani!
Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte
Diverse • 30 mai, 18:42
FOTO
Larisa Drăgulescu s-a pozat provocator înainte de a naşte: „Cod galben în Banat”
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 8 apr., 12:45
FOTO
Ce reacţie a putut avea Marian Drăgulescu când a aflat că fosta lui soţie aşteaptă un copil cu noul iubit. Larisa Drăgulescu a dat din casă
Marian Drăgulescu vrea Cristi Chivu antrenor Inter
Serie A • 3 apr., 21:14
Marian Drăgulescu ar vrea să-l vadă pe Cristi Chivu antrenor la Inter!
Larisa Drăgulescu nu renunță la platformele pentru adulți nici în sarcină
Diverse • 10 mart., 9:50
FOTO
Cât de frumoasă este Beatrice, fata Larisei Drăgulescu! Ședință foto chiar de Ziua Femeii