Close
Foto

Sandra Izbaşa, decizie fără precedent! Mesajul incredibil al campioanei olimpice

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 24 august 2021, 10:45

Sandra Izbaşa, dubla campioană olimpică a României, a luat o decizie mai rar întâlnită. Pentru a se feri de jocurile politice invocate chiar de ea, Sandra a renunţat la calitatea de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni. Ea a avut un mesaj special pentru locuitorii oraşului.

Reclamă
Sandra Izbaşa, decizie fără precedent

Instagram Sandra Izbaşa

„În atenția domnului primar al Orașului Bușteni,
Corbu Mircea,

Reclamă

În calitatea de Cetățean de Onoare al orașului pe care îl conduceți, calitate dobândită în anul 2014, în timpul mandatului fostului edil al Bușteniului, solicit retragerea titlului din următoarele motive:

1. În spațiul public au apărut declarații și materiale de presă mincinoase care declarau faptul că am dobândit sau că urmează să dobândesc prin prisma calității de cetățean de onoare, un teren cu suprafața de 500 MP pe raza localității, informație total neadevărată.

2. Unul dintre singurele “beneficii” de care mă puteam “bucura” în acești 7 ani de zile era reprezentat de transportul public gratuit între localitățile Bușteni și Azuga, “gest” pe care prefer să îl “donez” persoanelor care au nevoie cu adevărat de acest lucru.

Sandra Izbaşa, decizie fără precedent! Renunţă la calitatea de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni

3. Asocierea imaginii mele cu numeroase campanii electorale nu mă reprezintă, întrucât nu am și nu am avut niciodată niciun fel de apartenență sau implicare politică, indiferent de culoarea ei. Fotografiile publicate în spațiul public au fost făcute sub pretextul “arhivelor personale”, ulterior descoperind postarea lor în mediile online cu descrieri care sugerau susținerea mea politică față de unele persoane care urmau să candideze pentru diferite funcții publice, fără acordul meu prealabil, fapt ce mă dezonorează.

Reclamă

4. Timp de 7 ani de zile am servit promovării imaginii turistice a orașului Bușteni prin cesionarea pro bono a imaginii mele în scopul folosirii ei în mediul outdoor, prin afișarea fotografiilor pe bannerele din centrul orașului, această imagine fiind asociată în mod greșit cu unele “favoruri politice” de care aș fi beneficiat, un alt lucru total neadevărat.

5. Din respect pentru cetățenii Orașului Bușteni, plătitori de taxe și impozite, nu doresc asocierea titlului primit în anul 2014 cu propria-mi persoană întrucât simbolistica lui nu a adus, nu aduce în prezent și nici nu va aduce în viitor niciun serviciu nici mie, nici comunității sau orașului.

Aleg să iau această decizie din respect față de istoria localității Bușteni și a cetățenilor de bună credință care au nevoie de un alt tip de promovare și dezvoltare a localității și comunității lor, de rezolvarea problemelor pe plan intern și repoziționarea pe harta turistică a României și a Europei prin prisma tuturor posibilităților pe care Bușteniul și locuitorii lui le pot oferi turiștilor care vor alege să îi viziteze dar și pentru a renunța la orice asociere de tip politic care a existat sau care va mai putea exista și care nu îmi face cinste în niciun fel.

Promit că mă voi întoarce în Bușteni ori de câte ori voi simți nevoia să mă bucur de frumusețile locului, în calitate de cetățean obișnuit, nu în calitate de cetățean de onoare, fiindcă “onoarea” simt că mi-o dobândesc acum, prin această decizie, iar mai departe, dumneavoastră, cetățenii de rând, o veți consolida sau nu, în sânul comunității în care trăiți!

Cu respect,
Sandra Izbașa”, e mesajul postat de Sandra pe contul personal de Facebook.

Sandra Izbaşa e dublă campioană olimpică, după ce a câştigat medaliile de aur la sol, în 2008, la Beijing, şi la sărituri, în 2012, la Londra.

Reclamă
EMISIUNI
Miodrag Belodedici, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
21:34 Mihai Stoica, ultimele detalii despre posibilul transfer al lui Andrei Cordea în MLS: „S-a avansat o sumă şi urmează răspunsul” 21:32 CM 2022 | Neymar, la un pas să dea gol direct din corner în Brazilia – Serbia! Execuţia fabuloasă a starului brazilian 21:17 VideoŞi norocul ne poate ajuta să ajungem la EURO! Edi Iordănescu: „Sper să terminăm odată cu această neşansă” 21:10 CM 2022 | Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă în Argentina – Mexic! A treia delegare a centralului român, la Campionatul Mondial 20:55 CM 2022 | Brazilia – Serbia 2-0! Richarlison a reuşit o „dublă” de senzaţie, cu un gol fabulos din foarfecă! Sud-americanii, debut în forţă la Campionatul Mondial din Qatar 20:46 CM 2022 | Cum a comentat Gică Hagi surprizele de la Campionatul Mondial din Qatar: „E prea devreme să tragem concluzii” 20:27 FotoCM 2022 | Diogo Costa, portarul Portugaliei, aproape de o gafă colosală în partida cu Ghana, la ultima fază a meciului! Ronaldo şi-a pus mâna în cap 20:04 CM 2022 | Cristiano Ronaldo, reacţie nervoasă după ce Bukari a dat gol şi s-a bucurat în stilul său 19:35 CM 2022 | Cristiano Ronaldo e uriaş! A devenit primul jucător din istorie care marchează la 5 Cupe Mondiale 19:04 CM 2022 | Jose Mourinho a găsit explicaţia pentru succesul istoric reuşit de Japonia cu Germania: „Nu este o mare surpriză”
Pe același subiect
Simona Halep, în timpul unui meci
Extra • 28 feb., 17:06
Lovitură pentru Simona Halep! Primăria Bușteni i-a retras terenul primit în semn de recunoștiință. Motivul din spatele deciziei autorităților
Sandra Izbașa
Gimnastică • 1 feb., 11:25
Sandra Izbașa a dezvăluit prin ce a trecut până să devină campioană olimpică. „Părinții puteau să mă vadă o dată pe lună”. Ce se întâmpla la Onești și la Deva
Sandra Izbaşa
Gimnastică • 1 feb., 7:53
AS.ro LIVE | Sandra Izbaşa a fost invitata lui Cătălin Oprișan. Marea noastră campioană a venit cu povești de senzație
Știri
Hello Chef sezonul 4, 25 septembrie 2022: Roxana Blenche, Cătălin Cazacu și Vincenzo
Close