Închide meniul

Probleme mari pentru România, înaintea Campionatului European! Laura Moisă, infectată cu noul coronavirus. Denisa Dedu, izolată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 10:28

Probleme mari pentru România, înaintea Campionatului European! Laura Moisă, infectată cu noul coronavirus. Denisa Dedu, izolată

ProfimediaImages

Probleme pentru Denisa Dedu la naţionala de handbal a României

"După testarea obligatorie efectuată la intrarea în Danemarca, rezultatul testării pentru Laura Moisă a fost Sars-Cov-2 pozitiv RT-PCR. Sportiva nu prezintă simptome, a fost izolată la alt hotel și urmează să repete testarea astăzi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Dedu, colega ei de cameră la EURO, a avut rezultat negativ, dar a fost izolată și ea și va fi retestată. Totodată, întreaga delegație urmează să efectueze un nou test RT-PCR astăzi și va continua să fie izolată la hotel pentru următoarele 24 de ore.

În cazul în care rezultatul Laurei va fi cu certitudine negativ sau va fi pozitiv cu un Ct (crossing threshold-ul) mai mare de 30, aceasta se va putea realătura echipei. Dacă testul va fi pozitiv cu Ct <30, ea va sta în izolare pentru următoarele 7 zile, când va fi retestată și, în funcție de rezultat, se va putea alătura echipei.

Miercuri, delegaţia României va fi din nou testată pentru Covid-19

Denisa Dedu se va putea realătura echipei doar în situația în care noua testare va furniza un rezultat RT-PCR negativ.

Toată delegația României a avut rezultat negativ (RT-PCR) la ultima testare de dinaintea plecării la EURO, condiție esențială pentru intrarea în Danemarca. Suplimentar față de protocolul impus de EHF, delegația a efectuat periodic, între testările RT-PCR, testări rapide tip Antigen, cu rezultate negative pentru toate persoanele, ultima testare de acest tip având loc în dimineața plecării la EURO.

Reclamă

Conform schemei de testare EHF, delegația urmează să efectueze mâine o nouă testare RT-PCR", se arată într-un comunicat al FRH.

Danemarca organizează Campionatul European de handbal feminin

Danemarca va organiza în întregime Campionatul European de handbal feminin după ce a renunţat Norvegia, care era co-organizatoare, informează EHF.

Naţionala României era repartizată la Trondheim (Norvegia), în Grupa D, şi trebuie să joace cu Germania (la 3 decembrie), cu Polonia (la 5 decembrie) şi cu Norvegia (la 7 decembrie). Acum, tricolorele vor evolua la Kolding, după acelaşi program.

Reclamă 4 / 0/3

Norvegia găzduia două grupe din runda preliminară, una din runda principală, semifinalele şi finala. Celelalte meciuri erau programate în Danemarca.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și