Închide meniul
Foto

Rafael van der Vaart, spectator de lux la Rapid – Buducnost 39 – 29! Imagini de senzație cu fostul jucător al lui Real Madrid, în sala Polivalentă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 ianuarie 2023, 19:43

Reclamă
Rafael van der Vaart, spectator de lux la Rapid – Buducnost 39 – 29! Imagini de senzație cu fostul jucător al lui Real Madrid, în sala Polivalentă

Rafael van der Vaart, la Rapid - Buducnost 39 - 29

Rafael van der Vaart, la Rapid - Buducnost 39 - 29/As.ro

Rafael van der Vaart, spectator de lux la Rapid – Buducnost 39 – 29!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael van der Vaart, fostul fotbalist al lui Real Madrid, a fost prezent, în sala Polivalentă din București, la partida Rapid – Buducnost 39 – 29.

Rafael van der Vaart, spectator de lux la Rapid – Buducnost 39 – 29

Fostul „galactic” a fost surprins la partda Rapid – Buducnost 39 – 29, unde a venit să o susțină pe iubita sa, Estavana Polman, care evoluează pe postul de centru pentru Rapid. La finalul partidei, câștigată categoric de Rapid, Van der Vaart și-a îmbrățișat iubita.

Principalele marcatoare au fost Polman 6 goluri, Kanor 5, Grozav 5, pentru Rapid, respectiv Godec 8 reuşite, pentru Buducnost.

În etapa a X-a a grupei B s-au mai jucat meciurile dintre Gyor – Storhamar 39-26, Lokomotiva Zagreb – Kastamonu 26-26 şi Metz Handball – Team Esbjerg 26-24.

Reclamă
Reclamă 4

În umrătorul meci, Rapid o va întâlni, în deplasare, pe Team Esbjerg. Partida este programată pe data de 15 ianuarie.

În grupa A din competiţie joacă şi vicecampioana CSM Bucureşti, lider după zece etape.

Rafael van der Vaart: „Atmosfera aceasta e cea mai bună pe care am văzut-o!”

La finalul meciului, Rafael van der Vaart s-a declarat uluit de atmosfera pe care au făcut-o suporterii.

Reclamă

„E o nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal, dar atmosfera aceasta e cea mai bună pe care am văzut-o, de departe! Era un important joc, au câștigat ușor, a fost o plăcere să joc.

Știu mai mult fotbal, dar, din ce am văzut, a fost un joc bun. Voi mai sta câteva luni în Danemarca, apoi din luna iunie voi veni în București. E un oraș frumos. Oamenii sunt foarte prietenoși cu noi.

Nu m-am întâlnit încă că nu nimeni din fotbal, dar sper să-l văd pe Mutu, am jucat contra lui, acum e antrenor la Rapid. Handbalul e frumos, dar fotbalul e în inima mea!”, a declarat Rafael van der Vaart, la finalul partidei.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26 28 iul.

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și