Închide meniul
Foto

Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro! „I-am spus mamei că m-am retras”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 11:55

Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro! „I-am spus mamei că m-am retras”

Getty

Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro

Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro! Atât ar fi fost bursa sa de meci, dacă ar fi luptat contra lui Floyd Mayweather.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khabib Nurmagomedov a refuzat 100 de milioane de euro

Dezvăluirea a fost făcută de Ali Abdelaziz, impresarul lui Khabib, scrie The Sun.

„Poţi să-l întrebi pe Floyd. Poţi să întrebi pe toată lumea. Khabib a spus: ‘Nu, sunt retras. I-am spus mamei că sunt retras”, a povestit acesta la podcast-ul lui Mike Tyson, preluat de jurnaliştii britanici.

În vârstă de 32 de ani, Khabib Nurmagomedov are un palmares imaculat în UFC: 29 de victorii, în tot atâtea lupte. El a decis să se retragă definitiv anul trecut. Atunci şi-a pierdut tatăl din cauza Covid-19.

Khabib spune că şi sănătatea mamei sale ar fi în pericol, dacă el mai urca în ring.

Reclamă

Khabib Nurmagomedov: „Fiecare luptă şi fiecare antrenament o fac pe mama să mai piardă câţiva ani din viaţă”

„Poate că lumea nu mă va înţelege, dar sper să mă sprijine. Din punctul meu şi având în vedere relaţia pe care o am cu mama, simt că trebuie să mă opresc. Simt că fiecare luptă şi fiecare antrenament o fac pe mama să mai piardă câţiva ani din viaţă.

Am venit în acest sport să arăt cine sunt. Sunt campion mondial, sunt cel mai bun, mi-am apărat titlul de trei ori. Ce a mai rămas?! Doar bani. Dar nu am nevoie să lupt pentru bani.

De la început, am făcut totul cu tatăl meu. Am început să mă antrenez în casă, în satul meu. Când tata mă punea să mă lupt cu ursul şi i-am zis ‘Hei, a încercat să mă muşte’. El mi-a răspuns: ‘Muşcă-l şi tu. Nu e nicio problemă. Trebuie să lupţi în continuare!’.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa am crescut. Tata a avut grijă de mine! Am devenit campion mondial şi sunt fericit cu ce am făcut. Acum nu mai am nimic de demonstrat”, a declarat Khabin într-un interviu pentru ESPN.

Recomandări
  • Decizia uimitoare a lui Khabib
  • A refuzat o avere de dragul mamei sale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și