Închide meniul
Foto

La 22 de ani, Adelina Ungureanu visează la o carieră în politică: „Sunt pasionată, dar trebuie să învăţ să vorbesc mai bine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2023, 14:07 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 15:11

La 22 de ani, Adelina Ungureanu visează la o carieră în politică: „Sunt pasionată, dar trebuie să învăţ să vorbesc mai bine!”

Afelina Unugureanu are 22 de ani şi îşi doreşte o carieră în politică

Colaj Instagram

La 22 de ani, Adelina Ungureanu visează la o carieră în politică. Adelina Ungureanu, una dintre cele mai frumoase jucătoare de volei din România, a făcut o dezvăluire total neaşteptată. În vârstă de 22 de ani, Adelina a spus ce îşi doreşte să facă după ce se retrage din activitatea sportivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adelina Ungureanu este, în prezentă studentă la SNSPA, şi a mărturisit că vrea să urmeze o carieră în politică.

La 22 de ani, Adelina Ungureanu visează la o carieră în politică

După ce nu se va mai ști de mine ca voleibalistă, mi-ar plăcea să rămân în atenția publicului. Îmi place lucrul ăsta. E posibil să mă mai vedeți pe ecran. Nu mă pasionează televiziunea. O să fiți surprinși, dar eu sunt pasionată de politică. Acesta ar fi un domeniu în care m-aș vedea. Îmi place să urmăresc politica, dar trebuie să învăț să vorbesc mai bine”, a spus Adelina Ungureanu la gsp.ro.

Adelina Ungureanu a debutat în prima divizia din România la vârsta de 17 ani şi a jucat la Timișoara, Dinamo și CSM București. În prezent, Adelina evoluzează în Italia, la Union Volley Pinerolo, în cea mai tare ligă de volei din lume.

Când ești tânăr joci foarte mult din entuziasm la modul pozitiv, nu simți presiune, în momentul în care capeți experiență te ajută și atunci poți să gestionezi foarte bine jocul. Undeva pe la mijloc atingi potențialul maxim, la 25-27 de ani. Din câte știu, în privința tenisului, antrenamentele sunt foarte lungi și foarte dure, la volei e un pic diferit pentru că sunt împărțite: unul de forță și de tehnică dimineața și unul seara în care faci formație, sărituri, tactici de joc, nu știu să fac o comparație pentru că nu am ajuns la un nivel înalt în tenis, pot să vă spun că la volei se muncește foarte mult, chiar se lucrează„, a mai spus Adelina Ungureanu.

Reclamă

În 2011, Adelina Ungureanu a fost ambasador al Campionatului Europeasn de Volei

Adelina Ungureanu a fost ambasadoarea României, alături de Nneka Onyejekwe, pentru EuroVolley 2021, la care ţara noastră va găzdui una dintre grupe. Anunţul a fost făcut de forul european.

Adelina Ungureanu şi Nneka Onyejekwe au fost alese ambasadoarele României pentru Campionatului European de volei.  ”Este o onoare să mă aflu printre jucătoarele alese să promoveze . Să concurez într-un eveniment atât de important în ţara mea este un sentiment extraordinar şi o şansă unică. Sunt fericită să fac parte din această călătorie şi sunt sigură că EuroVolley 2021 va fi o experienţă uimitoare pentru toţi”, a spus, la acel moment, Adelina Ungureanu, citată de news.ro.

Adelina Ungureanu a plecat de acasă la 14 ani

„La trei ani, m-au aruncat în bazin, aşa am început cu înotul. Am făcut și tenis câțiva ani. La volei am fost pentru prima oară atunci când aveam șapte ani”, a povestit Adelina, pentru csmbucuresti.ro, pe când îmbrăca tricoul bucureştencelor.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 20 de ani, Adelina a fost nevoită să plece de acasă de la vârsta de 14 ani. ”Venise vremea liceului și am ales, pentru a continua în tandem școala și voleiul, Timișoara. Era tocmai în celălalt capăt al țării! A fost o alegere grea, foarte grea. Mă despărțeam de ai mei. Am simțit însă că asta trebuie să fac. M-am trezit brusc obligată să spăl, să calc, să-mi fac ordine, ceea ce nu porea făceam acasă. M-am simțit singură și cu o mulțime de responsabilități”, a mai dezvăluit Adelina pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și