Închide meniul
Foto

Leonard Doroftei îşi vede visul cu ochii la 51 de ani! Fostul campion mondial la box îşi va băga banii într-o afacere în Canada. Anunţul făcut de „Moşu”

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2022, 17:39

Leonard Doroftei îşi vede visul cu ochii

Leonard Doroftei, apariţie rară alături de Lucian Bute

BOGDAN IORDACHE / MEDIAFAX FOTO

  • Leonard Doroftei îşi vede visul cu ochii
  • Fostul campion mondial îşi deschide sală de box în Canada

Leonard Doroftei îşi va deschide sală de box în Canada

Leonard Doroftei îşi vede visul cu ochii la 51 de ani. Fostul campion mondial la box îşi va băga banii într-o sală de box în Canada. Noua sa „casă” va fi într-o zonă cunoscută în Montreal, cel mai mare oraș din provincia canadiană Quebec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt pe cale să deschid o sală de box, în zona Laval. E o zonă foarte cunoscută în Montreal. Nu va fi o sală foarte mare, dar, important e că va fi a mea, iar toți cei care vor să vină să se pregătească la sală mea, sunt bineveniți”, a declarat Leonard Doroftei, potrivit prosport.ro.

„Moşu” are planuri mari şi vrea să îl aducă antrenor la sală pe Adrian Diaconu, fost campion mondial WBC la categoria semi-grea.

Reclamă

„Unul dintre ei ar putea fi și Adrian Diaconu, bunul meu prieten. Sper să-și facă timp să vină din când în când și să predea câteva ore. Oricum, eu voi continua să fiu și antrenor, așa cum am facut-o și până acum”, a mai spus Doroftei.

EXCLUSIV | Leonard Doroftei a anunţat la AS.ro LIVE care este marele său vis

Invitat la AS.ro LIVE, Doroftei a anunțat pentru ce ar mai reveni în România. Moșu’ și ar dori să facă un meci demonstrativ cu Balbi.

Reclamă

„Chiar mai vorbesc cu el și mi-a zis să aranjez lucrurile că el se băga. Mi-ar face plăcere să fac un meci de retragere cu el, în România!”, a anunțat Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.

După ce a eșuat cu pub-ul deschis în Ploiești, Doroftei recunoaște că a fost marea greșeală făcută de el. „Nu aveam ce să caut eu într-un astfel de business„, susține Moșu’, care spunea încă de atunci că ar investi într-o sală de box.

„Într-o sală de box aș băga banii. Asta este afacerea în care vreau să investesc aici în Canada, chiar și în România. În ultimii doi ani m-am redescoperit. Acum iau un copil, de la zero, și îl învăț să facă box. Și cu un adult la fel. Acum am răbdare. Îmi place foarte mult ceea ce fac și sunt lângă ei, mereu. Mă mai bag și eu, mai fac și box cu ei„, a dezvăluit Doroftei la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Diverse • 25 mart., 19:07
FOTO
„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească
Diverse • 13 mart., 16:36
FOTO
„Râdeau de mine!” Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească: „Mamă, cum l-am bătut! L-am rupt!”
Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie
Diverse • 12 mart., 9:08
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie. Cât de frumoasă este Vanessa
Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său
Diverse • 2 mart., 8:32
FOTO
Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său: „Era să leşin!” Cum i-a unit destinul fără voia lor
Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiic
Diverse • 19 feb., 19:34
FOTO
Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică: „Norocul ei e ăsta!” Vanessa e de o frumuseţe uimitoare