Închide meniul
Foto

Moarte subită a unei cunoscute culturiste! Cei cinci copii ai ei sunt în stare de şoc: „Ne este enorm de dor!”

Publicat: 20 octombrie 2023, 11:00

Reclamă
Moarte subită a unei cunoscute culturiste! Cei cinci copii ai ei sunt în stare de şoc: „Ne este enorm de dor!”

Moarte subită a unei cunoscute culturiste

Raechelle Chase a încetat din viaţă / Colaj Facebook

Moarte subită a unei cunoscute culturiste, care avea cinci copii. Raechelle Chase şi-a pierdut viaţa într-un mod total neaşteptat şi şi-a lăsat familia în stare de şoc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Noua Zeelandă a decedat fără să fi acuzat probleme medicale în trecut. Era extrem de activă pe reţelele sociale, acolo unde avea 1.4 milioane de urmăritori. În acest moment, nu se cunosc detalii despre cauzele morţii.

Moarte subită a unei cunoscute culturiste

Raechelle îşi creştea singură cei cinci copii, după ce soţul ei a ajuns după gratii. Chris Chase a primit o condamnare de 10 ani pentru trafic de droguri.

Fiica cea mare, Anna Chase, a avut o reacţie emoţionantă despre mama ei. A dezvăluit, cu ochii în lacrimi, că Raechelle a făcut atât de multe sacrificii pentru a le asigura o viaţă liniştită.

Ea ne-a susţinut, ne-a fost mereu alături şi ne-a oferit cele mai bune sfaturi. A fost mereu condusă de ambiţie şi a inspirat milioane de oameni din întreaga lume. Ne este enorm de dor, iar dragostea noastră pentru ea nu va înceta niciodată„, a declarat Anna, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Un prieten apropiat al culturistei care a decedat, Keith O’Connell, a afirmat că moartea a survenit într-un mod „subit şi neaşteptat”.

A fost, încă e și mereu va fi una dintre cele mai frumoase şi sufletiste persoane pe care le-am întâlnit vreodată. N-am să mint, foarte puţine lucruri din viaţa mea m-au lovit atât de puternic precum vestea morţii ei. Atât de multă dragoste rămăsese de dăruit”, a precizat acesta.

Raechelle Chase a concurat în unele dintre cele mai cunoscute concursuri de bodybuilding şi devenise un influencer extrem de respectat în domeniu. Într-un oferit în 2016 vorbise despre cele mai mari încercări din viaţa ei. Problemele cu tatăl copiilor ei au marcat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Relaţia în care am fost m-a învăţat foarte multe lucruri despre ceea ce nu vreau şi despre ce trebuie să mă îndepărtez. Nu doar eu am suferit, ci întreaga mea familie. Prin urmare, dacă eşti într-o relaţia abuzivă şi nu ai curajul să pleci, fă-o pentru copiii tăi. Ia cu tine ceea ce ai nevoie pentru a supravieţui şi târăşte-te din acea gaură, îţi promit că va merita!„, a afirmat Raechelle Chase.

Un purtător de cuvând al Ministerului Justiţiei din Noua Zeeleandă a făcut un scurt anunţ despre investigaţia morţii culturistei. „Având în vedere caracterul recent al decesului, nu sunt disponibile informații suplimentare în acest stadiu„, a fost scurta lui reacţie pe subiect.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și