Închide meniul
Video

Șeful lui Mourinho, moft de lux

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 18:05

Reclamă

Se anunta criza, dar patronii din fotbalul englez se bat in yacht-uri de lux! Boss-ul lui Mourinho de la Tottenham isi plimba pe Tamisa yacht-ul de 130 de milioane de euro. Il bate mar pe fostul patron al portughezului , Abramovich, de la Chelsea! Afaceristul britanic de la Tottenham are o avere de peste 5 miliarde de euro. Pe yachtul de 100 de metri lungime, a construit si un teren de tenis. „Poate organiza Wimbledon-ul pe yachtul lui” glumesc englezii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

23:07

„Sunt gata de orice!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a fost cel mai rapid în primele antrenamente de la Silverstone

22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și