Închide meniul
Foto

Stadionul „Arcul de Triumf”, inaugurat cu artifcii şi un meci de top. Peste 4.000 de fani în tribune la România – Argentina

Reclamă

Publicat: 3 iulie 2021, 22:27

Stadionul „Arcul de Triumf”, inaugurat cu artifcii şi un meci de top. Peste 4.000 de fani în tribune la România – Argentina

Stadionul "Arcul de Triumf", inagurat cu meciul România - Argentina

Inquam Photos / Octav Ganea

Update 22.53: România a fost învinsă cu 24-17 de Argentina. La „Stejari” a debutat Florian Roşu, în timp ce Florin Surugiu s-a aflat la prezenţa cu numărul 90 în tricoul României. Andre Gorin a fost pentru a 35-a oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a început cu următorii jucători: 1. Alexandru Savin (CSA Steaua) 2. Eugen Căpăţînă (SCM Timişoara), 3. Alexandru Ţăruş (Rouen), 4. Florian Roşu (CSM Ştiinţa Baia Mare), 5. Adrian Moţoc (Stade Aurillacois), 6. Cristi Chirică (Sporting Club Appameen), 7. Cristi Boboc (ACS Tomitanii), 8. Andre Gorin (Hyères-Carqueiranne-La Crau) C, 9. Gabriel Rupanu (SCM Timişoara), 10. Daniel Plai (CSA Steaua), 11. Nicolas Onuţu (CS Vienne), 12. Alexandru Bucur (CSM Ştiinţa Baia Mare), 13. Taylor Gontineac (Rouen), 14. Ionuţ Dumitru (CSA Steaua), 15. Ionel Melinte (SCM Timişoara).

Rezerve: 16. Florin Bărdaşu (CSA Steaua), 17. Ionel Badiu (Valence Romans Drome), 18. Vasile Bălan (CSA Steaua), 19. Marius Antonescu (Bourg en Bresse), 20. Mihai Macovei (Colomiers), 21. Vlad Neculau (SCM Timişoara), 22. Florin Surugiu (CSA Steaua), 23. Robert Neagu (CSA Steaua)

România a întâlnit Argentina după zece ani, ultima confruntare dintre cele două naţiuni, înaintea celei de sâmbătă, având loc cu ocazia Cupei Mondiale din 2011 la Invercargill, în Noua Zeelandă.

Ştirea iniţială

Reclamă

Peste 4.000 de spectatori au umplut jumătate din capacitatea tribunelor de pe noul stadion „Arcul de Triumf”. Pe lângă bilet, au avut nevoie de dovada vaccinului sau a unui test negativ.

Stadionul „Arcul de Triumf” a fost inaugurat

Jucătorii au pătruns pe gazon printre focuri de artificii, iar imnul naţional a fost cântat de Felicia Filip.

„Stejarii” s-au întors pe „Arcul de Triumf” după 3 ani. Înaintea lor, aici s-au antrenat naţionalele de fotbal ale Ucrainei şi Franţei, care au jucat la Bucureşti, la Euro 2020.

Reclamă 4 / 0/3

28,5 milioane de euro au costat lucrările la stadionul care a fost recepţionat oficial în urmă cu şapte luni.

Argentina, adversara din această seară, este una dintre naţionalele de top ale lumii. „Pumele” revin în România după 29 de ani. La precedenta vizită, tot pentru un meci amical, au învins cu 21-18.

Naţionala de rugby mai avea programat încă un test în compania unui adversar de lux, Scoţia, dar meciul de pe 10 iulie a fost anulat.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și