Închide meniul

Vâslim spre victorie! Echipajul de canotaj feminin 8+1, aur la Europeanul de la Poznan. Delegația României a cucerit 6 medalii

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 octombrie 2020, 13:44 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Vâslim spre victorie! Echipajul de canotaj feminin 8+1, aur la Europeanul de la Poznan. Delegația României a cucerit 6 medalii

Facebook Federația Română de Canotaj

Echipa de canotaj feminin 8+1 a României

”Fetele de aur” ale României sunt Maria Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Denisa Tilvescu și Daniela Druncea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe podiumul polonez al probei de 8+1 au mai urcat, în ordine, echipajele din Germania și Olanda. 

România are 6 medalii la Campionatul European

Aurul la proba 8+1 reprezintă a patra medalie de locul unu pe care delegația noastră a cucerit-o la această ediție a Campionatului European de canotaj.

Iuliana Buhus și Adriana Ailincăi au câștigat medalia de aur în proba feminină de dublu rame. Mai apoi, Ciprian Tudosa și Marius-Vasile Cozmiuc au reușit aceeași performanță la masculin.

A treia medalie a fost cucerită de Ancuța Bodnar și Simona Radis, echipajul României de două vâsle.

Reclamă

Echipajul masculin de 8+1 a căutat să repete performanța fetelor, dar au trebuit la final să se mulțumească cu medaliile de argint.

Gianina Elena Beleagă și Ionela Livia Cozmiuc au reușit și ele că obțină medaliile de bronz în proba de dublu vase, la categoria ușoară.

România aliniază în total 12 echipaje la Campionatul European care se desfășoară la Poznan între 9 și 11 octombrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și