Închide meniul
Foto

Ellie Carpenter, pregătită pentru Olympique Lyon – PSG. Finala Cupei Franței la fotbal feminin e exclusiv în AntenaPLAY, pe 13 mai, de la ora 17:00

Sebastian Cristian Publicat: 7 mai 2023, 18:09

Ellie Carpenter este pregătită pentru Olympique Lyon - PSG

Ellie Carpenter, pregătită pentru Olympique Lyon - PSG

Foto: Ellie Carpenter Instagram

  • Ellie Carpenter, pregătită pentru Olympique Lyon – PSG
  • Finala Cupei Franței la fotbal feminin e exclusiv în AntenaPLAY, pe 13 mai, de la ora 17:00

Ellie Carpenter este pregătită pentru Olympique Lyon – PSG. Finala Cupei Franței la fotbal feminin e exclusiv în AntenaPLAY, pe 13 mai, de la ora 17:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lyon și PSG sunt două dintre cele mai puternice formații de fotbal feminin din Franța, iar duelul se anunță unul extrem de interesant.

Ellie Carpenter, pregătită pentru Olympique Lyon – PSG

Ellie Carpenter, una dintre cele mai bune fotbaliste de la Olympique Lyon, este pregătită pentru a câștiga un nou trofeu. Jucătoarea din Australia joacă pe poziția de fundaș central la Lyon.

Reclamă

Frumoasa fotbalistă de 23 de ani este o jucătoare de bază la Lyon, motiv pentru care francezii i-au prelungit contractul până în anul 2026.

Olympique Lyon – PSG, finala Cupei Franței la fotbal feminin, e exclusiv în AntenaPLAY, pe 13 mai, de la ora 17:00

Olympique Lyon și PSG se întâlnesc în finala Cupei Franței 2022-2023, la fotbal feminin. Duelul de pe Stade de la Source din Orleans e pe 13 mai, de la ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Lyon și PSG sunt două dintre cele mai bune echipe de fotbal feminin din Franța. Ele vor lupta pentru al 22-lea trofeu din istoria competiției, care este organizată de Federația Franceză de Fotbal.

Olympique Lyon – PSG, finala Cupei Franței la fotbal feminin

Lyon este cea mai bună echipă din istoria fotbalului feminin de club, dacă ținem cont că a câștigat Liga Campionilor de un număr record de ori, 8, din 2010 până în prezent. De asemenea, Olympique deține recordul de trofee și în campionatul din Hexagon (15), pe care le-a câștigat în ultimii 16 ani.

De cealaltă parte, PSG e singura care a reușit să întrerupă seria lui Lyon și a câștigat titlul în Franța, în 2021. De asemenea, echipa din Capitală s-a impus și în Cupa Franței în trei rânduri, fiind deținătoarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

Lyon, echipa recordurilor

Când vine vorba de recorduri, tot Lyon iese în evidență și în Cupa Franței, pe care a câștigat-o de nouă ori, pierzând și alte patru finale. Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în ultimul act al competiției, iar Lyon s-a impus în patru rânduri. Singurul succes al fetelor de la PSG a venit în 2018.

Cupa Franței la fotbal feminin a fost înființată în 2001, atunci când a apărut și Cupa UEFA la fotbal feminin. La startul turneului pot fi incluse atât echipe profesioniste, cât și de amatoare.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet