Închide meniul
Video

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, ajutate de forma fizică la Asia Express. Înotul, marele atu!

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 17:12

Reclamă

Alina a făcut înot de performanță. Acum trebuie să facă față provocărilor ivite în Taiwan!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, în mare formă la Asia Express

Alina și Carmen fac sport în fiecare zi. Forma fizică le-a ajutat să facă față provocărilor din Asia Express.

"Te ajută foarte mult atât fizic, cât și moral. Mai ales în situații de genul asta, cum suntem toți închiși în casă, în carantină. E de foarte mare ajutor!", a declarat Alina Ceușan pentru AntenaSport. 

Alina stă lângă unul dintre marile stadioane din România. Are Cluj Arena la doi pași, dar nu este atrasă de fotbal. "Eu țin cu cine câștigă, de fiecare dată. Nu am o echipă de fotbal preferată" a ținut să asigure cea care are peste 240.000 de fani pe facebook. Nu o impresionează nici măcar mesajele primite de la fotbaliști.

"Da, au existat mesaje, dar cel puțin pentru mine sunt de domeniul trecutului. Nu au avut niciodată o importanță prea mare", a continuat Alina.

Reclamă
Reclamă 4

Situația este diferită când vine vorba despre jucătoarele de fotbal. Ceușan este fan Halep!

"E o chestie așa foarte tare că, atunci când ești sportiv, e clar că totul vine din tine și ceea ce poți să faci, din cât de mult te antrenezi. Mi se pare foarte fain", a reacționat Alina.

Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și