Închide meniul
Video

Reportaj special cu românul care a investit 10 milioane de euro într-o cramă și care își construiește un castel

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2020, 17:53

Reclamă

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Țucudean, dezvăluiri din vie

"Sunt fericit cu ce fac, da! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules", a declarat George Țucudean pentru AS.ro.

De trei ani face afaceri cu vin familia Țucudean. El a adus un specialist renumit din Italia ca să-l antreneze în arta vinului. Acum două săptămâni, mustoasa lui Țucudean a luat medalia de argint la Mondialul vinurilor din Belgia.

"Este o bautură nobilă. Suntem convinși că, în perioada următoare, vom mai câștiga medalii pentru că facem totul ca la carte", a mai spus fostul internațional.

Băieții lui Tucudean, Maximilian și Marc, dau numele cramei. Doar acolo s-au investit zece milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

"Afacerea asta face mai mult decât toată echipa FCSB. Vinul aș vrea să ajungă pe masă la domnul Trump. Să ajungă la toată lumea! Și la cel mai sărac", a transmis bunicul lui George, Gheorghe Cosma. 

Tatăl și bunicul îl învață pe fostul atacant de la CFR Cluj să fie as și în afaceri Tucudean .

"Normal că e mai greu în afaceri. Aici sunt bugete, sunt 1600 de oameni…câți avem noi. El are cinci campionate câștigate și trebuie să câștige aici cel puțin zece!", a anunțat bunicul jucătorului care a cucerit titlul atât cu FCSB, cât și cu Dinamo.

Reclamă

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

"Are 200 de ani. E făcută cu temperatură controlată. Toate cu macaraua le-am băgat și după am zidit"

Dragoș Grigore este cel mai bun client al lui Țucudean de la națională. Alt fotbalist ar fi însă mai potrivit ca și degustător.

"Danciu! Dănciulescu știu că a băut vin de la mine, i-a plăcut foarte mult și și-a mai comandat. Îi place domeniul ăsta, e încântat, am spus că o să-l chem odată!", a precizat Țucudean.

Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:49

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat turneul de la Hong Kong, la dublu

11:39

FC Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Guleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele probabile

11:12

Costel Gâlcă, anunț important despre Alexandru Cicâldău! Când va juca primul meci, de la revenirea la Universitatea Craiova

11:05

Foto„Aș fi preferat să mi se întâmple mie” Joselu, reacţie emoţionantă după ce Dani Carvajal s-a accidentat grav!

10:28

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Fundașul de la FCSB va fi apt la un derby important

10:27

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie după trei meciuri pierdute

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și