Închide meniul
Foto

„A fost cumplit, a durut rău de tot!” Sacrificiul suprem pe care Anamaria Prodan l-a făcut pentru Laurenţiu Reghecampf. Divorţul îi poate da cea mai dură lovitură

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 16:51

„A fost cumplit, a durut rău de tot!” Sacrificiul suprem pe care Anamaria Prodan l-a făcut pentru Laurenţiu Reghecampf. Divorţul îi poate da cea mai dură lovitură

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Foto: Instagram

Totuşi, Anamaria Prodan a admis că există probleme în căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. Vestea că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu se mai înţeleg a provocat o adevărată undă de şoc în showbiz-ul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, atât Anamaria Prodan cât şi Laurenţiu Reghecampf nu au ezitat să îşi declare public iubirea. Mai mult, femeia chiar şi-a tatuat chipul soţului pe spate, alături de cele două fete din prima căsătorie şi de Laurenţiu Reghecampf Junior, fiul celor doi.

Sacrificiul suprem pe care Anamaria Prodan l-a făcut pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi-a dezvăluit tatuajul chiar într-o postare pe reţelele de socializare de acum două zile. Deşi are mai multe tatuaje, cel cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf a durut-o cel mai tare.

Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot”, a spus Ana-Maria Prodan. ”Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți”, a completat Anamaria Prodan, conform Playsport.

În cazul în care va divorţa de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan ar putea lua decizia de a şterge tatuajul, aşa cum a făcut şi Alina Vidican cu Cristi Borcea.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Datoriile uriaşe pe care le au de fapt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, cuplul aflat în mijlocul unui scandal uriaş, au şi datorii, chiar dacă agentul se laudă în fiecare zi cu opulenţa în care trăieşte.

”Reghe Building SRL” este firma cu probleme deţinută de Reghecampf, Prodan şi una din fiicele acesteia, susţine wowbiz.ro. Până în urmă cu câţiva ani, firma avea obiectiv principal „construcţiile”. Ulterior, domeniul principal a devenit „alte activităţi sportive”.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimul bilanţ publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor, firma menţionată mai sus avea, la finalul lui 2020, datorii de peste 2.3 milioane de lei, susţine sursa citată. Firma a avut o cifră de afaceri de 600.000 de lei, dar a încheiat anul fiscal cu pierdere de 67.000 de lei.

 Ce avere are de fapt Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane. Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, a spus Anamaria, în trecut, citată de capital.ro.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, sacrificiul suprem pentru Laureţiu Reghecampf
  • Ce lovitură ar putea primi dacă va divorţa

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și