Închide meniul
Foto

„A fost iubirea vieţii tale?”. Cea mai cunoscută amantă din România a spus tot despre milionarul român cu care are un copil

Reclamă

Publicat: 29 mai 2023, 21:47

„A fost iubirea vieţii tale?”. Cea mai cunoscută amantă din România a spus tot despre milionarul român cu care are un copil

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a spus tot despre milionarul român

Dezvăluiri făcute de cea mai cunoscută amantă din România / Instagram Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a spus tot despre Victor Piţurcă. Fosta balerină a fost 16 ani într-o relaţie cu fostul selecţioner, care era căsătorit şi avea doi copii cu Maria Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă în perioada în care era dansatoare în clubul Melody. A recunoscut că l-a iubit pe cel care a scris istorie atât din postura de jucător, cât şi din cea de antrenor al clubului roş-albastru.

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a spus tot despre milionarul român

(Moderator: Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?) Este. A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care își dorea orice bărbat în momentul ăla.

Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de el, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens.

„Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult”

Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o„, a declarat Vica Blochina pentru kanald.ro.

Reclamă

Vica Blochina avea 20 de ani în momentul în care s-a îndrăgostit de Victor Piţurcă. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Dacă iniţial primea o pensie alimentară de 9.000 de euro de la Victor Piţurcă, suma a scăzut la „doar” 1500 de euro. De anul trecut nu ar fi mai primit niciun ban. Totul după ce fiul ei, Edan, a decis să se multe cu tatăl lui.

Vica Blochina a dezvăluit ce a putut să îi spună duhovnicul când s-a dus să se spovedească

Vedeta de 47 de ani se spovedește și ține post, pentru a-și găsi echilibrul în viață. Vica a explicat râzând ce replică a primit din partea duhovnicului.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte credincioasă, am duhovnic, mă duc și mă spovedesc, țin post. Am o viață religioasă. Eu consider că în viață trebuie să faci orice îți aduce echilibru. Viața mea nu este foarte echilibrată și am nevoie de rugăciuni, am nevoie de duhovnic, am nevoie să nu o iau razna.

Când m-am dus anul trecut să mă spovedesc, mi-a dat o cărticică, trebuia să învăț niște chestii și să bifez ce am greșit. Mi-a spus `o să ai trei chestii pe care nu trebuie să le bifezi, în rest tu trebuie să bifezi tot`. Ai nevoie să crezi în ceva, ca să fii echilibrat cu capul, să fii bine”, a spus Blochina, la podcastul Tare de Tot.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și