Închide meniul
Foto

A înjurat-o Laurenţiu Reghecampf pe Anamaria Prodan? Reacţia furioasă a vedetei şi avertismentul pe care i-l dă soţului ei: „Când începe sa mă deranjeze trădarea, mut câștigător”

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 16:30

A înjurat-o Laurenţiu Reghecampf pe Anamaria Prodan? Reacţia furioasă a vedetei şi avertismentul pe care i-l dă soţului ei: „Când începe sa mă deranjeze trădarea, mut câștigător”

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, în pragul divorţului

Colaj Hepta -

  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului
  • Care este relaţia dintre cei doi

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de aceste zvonuri şi a spus că nu se pune problema ca Laurenţiu Reghecampf să îi fi adresat injurii, chiar dacă relaţia dintre cei doi nu este una tocmai bună. Totuşi, Anamaria Prodan i-a transmis soţului său că „dacă se va simţi trădată” va ieşi învingătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia furioasă a Anamariei Prodan şi avertismentul pe care i l-a dat lui Reghecampf

Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!

Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cică ma cunoaște știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș. Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje. Dar niciodată nu am sa decad, nu am sa las capul in jos, nu am sa decad! In fata copiilor mei sunt idol si așa am sa mor. Principiile de viața dacă le ai si dacă le si înțelegi nu ai cum sa cazi de la plus infinit la minus minus minus infinit! Pe mine nimeni nu are cum să mă doboare, cum să mă lovească, cum să ma șantajeze! Când începe sa mă deranjeze trădarea, mut câștigător. Mereu!„, a spus Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Reclamă

Datoriile uriaşe pe care le au de fapt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, cuplul aflat în mijlocul unui scandal uriaş, au şi datorii, chiar dacă agentul se laudă în fiecare zi cu opulenţa în care trăieşte.

”Reghe Building SRL” este firma cu probleme deţinută de Reghecampf, Prodan şi una din fiicele acesteia, susţine wowbiz.ro. Până în urmă cu câţiva ani, firma avea obiectiv principal „construcţiile”. Ulterior, domeniul principal a devenit „alte activităţi sportive”.

Reclamă

Ce avere are de fapt Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

„Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca