Închide meniul
Foto

A murit Benone Sinulescu. Cui îi rămâne averea artistului și care este adevărul despre relația lui cu Nadia Comăneci

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2021, 16:45

A murit Benone Sinulescu. Cui îi rămâne averea artistului și care este adevărul despre relația lui cu Nadia Comăneci

Marele regret al lui Benone Sinulescu

MMA / Zoltan Lorencz via Hepta

În luna iunie a fost găsit inconștient în casă, dar medicii au reușit atunci să îi salveze viața. În ultimele zile starea lui s-a agravat și, din păcate, nu a putut să se mai facă nimic. Membrii familiei se pregătesc acum pentru înmormântare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cui îi rămâne averea lui Benone Sinulescu. Ce scrie în testamentul artistului

Benone Sinulescu și-a făcut încă din 2014 testamentul. Chiar el a dezvăluit că toată agoniseala lui îi va rămâne soției.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu, potrivit viva.ro.

Cu o carieră uriașă, Benone Sinulescu se retrăsese din activitate. Cel care a urcat pe cele mai importante scene din România plecase din București și se mutase în localitatea Bârzava din Arad. Acolo se bucura de viața la țară și se relaxa ocupându-se de cei 100 de pomi fructiferi.

Reclamă
Citește și:

De ce s-a zvonit că Benone Sinulescu a fost într-o relație cu Nadia Comăneci

De-a lungul vremii au apărut mai multe zvonuri că Benone Sinulescu ar fi trăit o poveste de iubire cu prima gimnastă care a primit nota 10! Nadia Comăneci l-ar fi vizitat acasă, moment în care situația a escaladat.

Iată de la ce a pornit. Nadia era într-un cantonament la București, urma să plece a doua zi în America, să fie primită de toți președinții țărilor latine. Era văzută ca o zeiță! Ea nu cunoștea pe nimeni în București, decât pe mine și pe Irina Loghin.

În acea seară, înainte să plece peste Ocean, Nadia a venit la mine acasă. A fugit din cantonamentul de la 23 August! A căutat-o pe Irina și nu a dat de ea, apoi m-a căutat pe mine. Toată lumea era în alertă: dispăruse Nadia Comăneci!

Reclamă 4 / 0/3

Și apare Nadia, m-am trezit cu ea la ușă. M-a spus că îi e dor de mama ei și că ar vrea să meargă la Onești. De fapt venise să-mi ceară bani de tren să meargă la Onești. Ea nu știa că, fiind Erou al Muncii Socialiste, putea circula gratis cu trenul… La mine acasă mai erau mama mea, șeful Ansamblului Ciocârlia de pe atunci și o familie din Yugoslavia. I-am explicat că e o ocazie unică pentru ea să meargă în SUA, să ne reprezinte țara.

Benone Sinulescu: „M-au sunat să mă întrebe de Nadia Comăneci”

Am tratat-o cu înghețată, am hrănit-o… Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei și m-au sunat să mă întrebe dacă Nadia e la mine. Am primit telefon imediat: «Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs?. A, ne-am liniștit», au spus. A venit poliția și Nadia a fost lămurită să plece în SUA, unde a fost primită cu onoruri. Am convins-o să plece… Era un brand național și era persoana nr.1 de pe planetă… De atunci s-au iscat zacele zvonuri că aș fi avut ceva cu Nadia. Am auzit și eu de la România Liberă, până atunci avusesem încredere în cei de acolo, dar când au mințit despre mine și Nadia…„, și-a amintit Benone Sinulescu într-un interviu pentru click.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și