Închide meniul
Foto

„Accesăm uşor femei!” Cum a fost umilită „prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac, Laurette Atindehou, de fostul iubit

Publicat: 1 februarie 2023, 9:26 / Actualizat: 5 februarie 2024, 19:14

Colaj cu Ion Țiriac și Laurette

Laurette a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Colaj cu Ion Țiriac și Laurette / Instagram / Hepta

Cum a fost umilită „prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac, Laurette Atindehou, de fostul iubit. Laurette Atindehou trece prin momente dificile şi a lăsat să se înţeleagă că a fost umilită de fostul iubit. Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou a vorbit despre calvarul prin care a trecut în ultima perioadă. S-a despărţit de fotbalistul Magaye Gueye chiar înainte de nuntă.

Cum a fost umilită „prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac, Laurette Atindehou, de fostul iubit

Lauurette Atindehou, cea care este considerată „prietena de suflet” a lui Ion Ţiriac, se gândeşte deja la următoarea relaţie şi chiar a făcut un portret al viitorului iubit.

Reclamă

Îmi doresc un bărbat în preajma căruia să fiu eu însumi, cu bune și cu rele, să mă iubească pentru omul care sunt acasă. Sunt un om bun, cu multă iubire de dăruit. Un om care să mă respecte, să mă susțină și să luptăm pentru noi„, a pus Laurette Atindehou într-un interviu pentru ciao.ro.

Laurette Atindehou a vorbit şi despre cauzele care au dus la despăţirea de Magaye Guyey şi a lăsat să se înţeleagă că fostul fotbalist de la Dinamo a căutat alte femei pe reţelele de socializare.

Reclamă

Am avut această discuție pentru a ne căsători, într-adevăr, însă planurile noastre din păcate au luat o altă întorsătură. Consider că în zilele noastre în care avem acces ușor la internet și accesăm ușor diferite femei sau invers, este foarte greu să ai o relație serioasă și să lupți cu aceeași tărie pentru viitor sau familie„, a mai spus Laurette.

Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Reclamă 4 / 0/3

Laurette Atindehou: „Ion Ţiriac este un om puternic şi foarte sufletist”

Laurette Atindehou a recunoscut, în trecut, că a fost ajutată de Ion Ţiriac. Tânăra de 38 de ani a filmat un videoclip la piesa „Big Girl” şi a apelat la bolizii de sute de mii de euro ai miliardarului român.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, spunea Laurette.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1