Închide meniul
Foto

Actriță cunoscută, bătută de un bărbat în Parcul Cișmigiu din Bucuresti: „Îmi cere bani, îi spun că nu! Începe să mă înjure!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 21:09

Actriță cunoscută, bătută de un bărbat în Parcul Cișmigiu din Bucuresti: „Îmi cere bani, îi spun că nu! Începe să mă înjure!”

Actriță cunoscută, bătută de un bărbat în Parcul Cișmigiu din Bucuresti

Andreea Hristu a trecut prin clipe de coşmar / Colaj Hepta/Facebook

O actriță cunoscută, Andreea Hristu, a fost bătută de un bărbat în Parcul Cișmigiu din Bucuresti. Tânăra a povestit pe reţelele sociale că a trecut prin momente dificile şi a fost nevoită să sune la 112 pentru a scăpa din mâinile atacatorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă era plină zi, Andreea Hristu anunţă că nimeni din parc nu i-a sărit în ajutor. „‘Bărbații’ care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți„, a specificat ea.

Actriță cunoscută, bătută de un bărbat în Parcul Cișmigiu din Bucuresti

Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate.

Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112. Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee.

Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine. În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar. Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. “Bărbații” care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți.

Reclamă

Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA.

Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!! Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-ar ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală.

La INML costă 38 RON certificatul medico-legal. Ceva îmi spune că e mai mult decât o să plătească vreodată individul pentru faza de azi. Sau poate doar am eu o zi proastă…

Reclamă 4 / 0/3

L.E. Mulțumesc tuturor pentru mesaje și susținere. Urmele fizice sunt minore, șocul e încă mare. Și revolta„, a fost mesajul postat de Andreea Hristu pe contul ei de Facebook.

Postarea s-a viralizat imediat. Andreea a primit zeci de mesaje de susţinere, imediat după ce a anunţat prin ce a trecut.

Andreea Hristu este una dintre cele mai respectate actriţe din România

Andreea Hristu este una dintre protagonistele unei cunoscute piese care se joacă la Teatrul Excelsior. Este vorba de „Knock-out”, cea în care actriţele au surprins audienţa într-un ring de box.

Vă spun din nou că nu simulează, dar dincolo de asta, boxul, deși pare un sport cât se poate de simplu, în realitate nu e deloc așa, ba mai mult, poți vedea de la o poștă diferența dintre niște pumni aplicați (chiar și în aer) de un practicant al acestui sport și cei ai unui neofit. În plus, consumul fizic este foarte intens, încât pugiliștii abia mai respiră după o repriză de câteva minute. Iar în cazul nostru, pugilistele aveau nu doar să-și regleze respirația, ci și să spună replici, să stea în pielea personajului„, se anunţă pe b365.ro.

Andreea Hristu, a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că visul ei era să devină gimnastă. Până să se apuce de actorie, îşi dorea să calce pe urmele fetelor de aur ale gimansticii româneşti.

Când eram mică mi-am dorit să devin medic, apoi gimnastă. Mai știți podiumul românesc de la JO Sidney 2000, cu Andreea Răducan, Maria Olaru și Simona Amânar? Ce moment!… Idoli – nu am așa ceva, mai degrabă modele„, spunea Andreea pentru ziarulmetropolis.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și