Închide meniul

Acuzaţii incredibile la doi ani după moartea lui Emiliano Sala: fraudă şi ucidere din culpă. Replică imediată: "E neruşinare! Îi murdăreşte memoria!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 17:51

Acuzaţii incredibile la doi ani după moartea lui Emiliano Sala: fraudă şi ucidere din culpă. Replică imediată: "E neruşinare! Îi murdăreşte memoria!"

Emiliano Sala a murit subit din cauza "rănilor la cap şi la corp", când avionul în care se afla s-a prăbuşit după ce s-a rupt în aer

Emiliano Sala a murit subit din cauza "rănilor la cap şi la corp" / Abaca Press via Hepta

Mai mult, galezii îi acuză de fraudă pe francezi, despre care susţin că au antedatat un cec. Emiliano Sala trebuia să ajungă la Cardiff pentru suma de 17 milioane de euro. Jucătorul a decedat după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit. Sala se întorcea de la Nantes la Cardiff, acolo unde revenise pentru a-şi lua la revedere de la foştii colegi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnaliştilor de la L'Equipe, cei de la Cardiff fac referire la faptul că cei de la Nantes au trimis un CEC datat  cu 21 ianuarie 2019, ziua în care fotbalistul şi-a pierdut viaţa. Cel carea făcut plângere este Antoine Vey, avocatul celor de la Cardiff. Pe cecul invocat de avocat se afla scrisă suma de 16.291,53 euro, aferentă pentru terminarea contractului lui Emiliano Sala cu Nantes.

Mai mult, CEC-ul nu era pe numele fotnalistului, ci al mamei sale, Mercedes Taffarel. 
Avocatul susţine că prin această mutare, cei de la Nantes au vrut să scape de orice obligaţii cu jucătorul în ceea ce priveşte contractul de muncă. 

"Scopul lui FC Nantes în producerea acestui document a fost de a asigura dovada că, pe 21 ianuarie 2019, jucătorul nu mai era parte din echipă și că, din acest motiv, trebuie să primească suma de transfer din partea celor de la Cardiff", se arată în plângerea făcută de avocatul lui Cardiff, Antoine Vey.

Şi cei de la Nantes îi acuză pe cei de la Cardiff că îi pătează memoria fotbalistului. Mai mult, o sursă apropiată clubului francez susţine că acesta pare să aibă acordul de transfer, semnat pe 19 ianuarie 2019, plus eliberarea certificatului de transfer internațional, de pe data de 21 ianuarie, cu doar câteva ore ca avionul în care se afla Emiliano Sala să se prăbuşească. 

Reclamă

"În încercarea de a scăpa de obligațiile de plată, care sunt incontestabile, Cardiff renunță cu nerușinare la orice angajament semnat cu Emiliano Sala, murdărindu-i memoria și uitând satisfacția jucătorului de a fi semnat cu clubul galez", scriu cei de la Getfootballnewsfrance, citând o sursă apropiată a clubului francez. 

Avocatul a mai făcut plângeri împotriva celor de la Nantes, pe care îi acuză de exercitarea ilegală a activității de agent, exercitarea ilegală a transportului pe calea aerului și ucidere din culpă.

Nici până în acest moment, Cardiff nu a plătit cele 17 milioane de euro celor de la Nantes. Cele două cluburi se judecă în continuare la TAS. 

Reclamă 4 / 0/3

Avionul în care se afla Emiliano Sala a pierdut contactul cu turnul de control pe 21 ianuarie 2019. Pe 3 februarie, epava avionului a fost găsită în Canalul Mânecii , iar la 4 zile distanţă au fost găsite trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala. În schimb, cel al pilotului avionului, David Ibbotson nu a fost găsit. 

Recomandări
  • Emiliano Sala a murit în urmă cu 2 ani
  • Avionul în care se afla jucătorul s-a prăbuşit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și