Închide meniul
Foto

„Adorabilă!” Sarah Dumitrescu a întors toate privirile. Apariţie de 5 stele alături de mama sa: „Cea mai mândră de pe mapamond”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 19:04

Reclamă
„Adorabilă!” Sarah Dumitrescu a întors toate privirile. Apariţie de 5 stele alături de mama sa: „Cea mai mândră de pe mapamond”

Sarah Dumitrescu a întors toate privirile

Colaj Instagram

Sarah Dumitrescu a întors toate privirile în momentul  în care a avut o apariţie de 5 stele alături de mama sa. Sarah Dumitrescu şi Anamaria Prodan au fost în centrul atenţiei la o petrecere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi mama ei, Sarah Dumitrescu este o prezenţă încântătoare la evenimentele la care participă. Cele două s-au distrat pe cinste la o petrecere, unde au făcut senzaţie. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU ANAMARIA PRODAN ŞI FIICA SA CEA MICĂ)

Sarah Dumitrescu a întors toate privirile. Apariţie de 5 stele alături de mama sa

„Cea mai mândră mamă de pe Mapamond”, a scris Anamaria Prodan la postarea în care apare alături de fiica sa cea mică. Şi Sarah Dumitrescu a făcut senzaţie pe reţelele de socializare. Fanii au asaltat-o în momentul în care a postat o imagine în costum de baie.

„Adorabilă! Semeni mult cu mama ta” sau „Un corp bine lucrat” au fost câteva dintre comentarii.

Sarah este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu. Agentul de jucători mai are doi copii, pe Rebecca Dumitrescu şi pe Bebeto.

Reclamă

Sarah Dumitrescu a trecut printr-o despărţire anul trecut, dar a anunţat că îşi doreşte un bărbat alături de ea. Aceasta a dezvăluit cum vrea să arate următorul ei partener de viaţă. A mărturisit că viitorul ei iubit trebuie să o sprijine în cariera pe care o are în baschet, şi de asemenea, Sarah susţine că vrea un bărbat înalt alături de ea.

Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine”, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru spynews.ro.

Cu ce probleme s-a confruntat Sarah Dumitrescu

Au apărut detalii despre drama prin care a trecut fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a recunoscut că a fost chinuită de problemele de sănătate cu care s-a confruntat. A fost unul dintre motivele pentru care, ultimul an, a fost unul de coșmar pentru ea.

În luna septembrie, Sarah a suferit o nouă accidentare la genunchi, în perioada în care se afla în lotul echipei naționale de baschet a României. A avut nevoie de intervenție chirurgicală. A treia în condițiile în care are 23 de ani!

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. În cele din urmă, și-a anunțat fanii că și-a revenit și este gata să revină pe terenul de baschet.

Cu 9 luni în urmă am suferit a treia operație. A urmat câteva luni foarte dificile! Pe repede înainte, mi-am revenit!„, a transmis Sarah Dumitrescu pe contul ei de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
Vezi toate știrile
Citește și