Închide meniul
Foto

Adrian Cristea iubeşte din nou! Cine este femeia care i-a sucit minţile „Prinţului”

Publicat: 29 aprilie 2023, 9:34

Reclamă
Adrian Cristea iubeşte din nou! Cine este femeia care i-a sucit minţile „Prinţului”

Adrian Cristea iube;te din nou

Adrian Cristea şi Andreea Roşca/ Colaj Instagram

Adrian Cristea iubeşte din nou! „Prinţul” a postat recent o fotografie alături de o frumoasă femeie, şi a dat astfel de înţeles că este într-o nouă relaţie, după ce o perioadă a stat departe de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea nu mai este în centrul atenţiei, aşa cum obişnuia să fie pe vremea când forma un cuplu „cu scântei” cu Bianca Drăguşanu.

Adrian Cristea iubeşte din nou! Cine este femeia cu care s-a afişat „Prinţul”

Adrian Cristea a postat recent o fotografie pe contul oficial de Instagram, fiind alături de o superbă femeie, pe numele ei, Andreea Roşca.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by C.A (@cristea_____adrian)


Aceasta este o avocată din Cluj, care este foarte activă pe Instagram, unde este urmărită de peste 127.000 de oameni. De asemenea, noua femeie din viaţa lui Cristea pare şi pasionată de sport, având mai multe fotografii în care este pe terenul de tenis (Vezi galerie foto de la finalul articolului).

Adrian Cristea postează rar pe contul lui personal de Instagram, ultimele fotografii ale sale fiind alături de fetiţa lui, pe care o are alături de Denisa Nechifor, astfel că postarea cu Andreea Roşca i-a pus pe gânduri pe fani.

Reclamă

Andreea Roşca, noua cucerire a lui Adrian Cristea, pare a fi pasionată şi de vacanţe de lux, de unde postează imagini în ipostaze incendiare.

Ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea.

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

Reclamă 4 / 0/3

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Având stil vestimentar, „Prinţul” se gândea că va da lovitura. Din păcate nu a fost aşa.

Adrian Cristea s-a iubit cu Bianca Drăguşanu

În vremea în care era fotbalist, Adrian Cristea a făcut numeroase cuceriri. Printre iubitele lui s-a numărat şi Bianca Drăguşanu.

Adrian Cristea arăta chiar mesajele pe care i le-ar fi trimis Bianca Drăguşanu în ziua în care se mărita cu Victor Slav. În unele dintre acestea Bianca îi scria: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, alături de o inimă frântă, potrivit gsp.ro.

„Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine…”, spunea Adrian Cristea.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi Vezi toate știrile
Citește și