Închide meniul
Foto

„Ai fost batjocorită de toţi proştii cu care te-ai văzut!” Presupusul amant al iubitei lui Laurenţiu Reghecampf, implicat într-un scandal monstru: „O să mergi cu capul plecat! Să nu uiți toată viața ta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 14:52 / Actualizat: 6 decembrie 2021, 18:54

„Ai fost batjocorită de toţi proştii cu care te-ai văzut!” Presupusul amant al iubitei lui Laurenţiu Reghecampf, implicat într-un scandal monstru: „O să mergi cu capul plecat! Să nu uiți toată viața ta!”

Anamaria Prodan, mesaje umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Colaj Click / Instagram

În 2018, scandalul dintre Kamara şi soţia sa era pe prima pagină a ziarelor de scandal. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele. Cel mai virulent a fost Kamara, cel care i-a aruncat vorbe grele soţiei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presuspusul amant al iubitei lui Laurenţiu Reghecampf, implicat într-un scandal monstru

Uitați-vă pe instagramul ei, ce poze are, ce postări are…dacă astea sunt postări de femeie măritată! La școală de actorie așa te-au învățat? Bravo, Oana, ești o actrița senzațională. Și cu toate astea, eu m-am întors, pentru ea! Ce show începe acum, o să înceapă mare show!

Oana, ai deschis Cutia Pandorei! Să nu uiți toată viață ta! Știi că ai fost batjocorită de toți prostii cu care te-ai văzut! Asta ai vrut? O să mergi cu capul plecat jos acum!„, spunea Kamara, la acel moment, despre soţia sa, conform click.ro.

Citește și:

Dezvăluiri incredibile despre Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

„Nu a avut nicio relație. În 3 zile cât a fost la un turneu, în Călimănești cineva a adus-o pe fată la Kamara, să o cunoască”, a spus Anamaria Prodan la realitateasportivă.net.

Kamara și Corina Caciuc s-ar fi cunoscut la un concert susținut de artist. Anamaria Prodan a oferit detalii exacte cu privire la relația dintre amanta soțului său și Kamara.

Reclamă

Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost completată de Kamara. „Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea”, a spus artistul pentru sursa mai sus citată.

„Fuma şi bea enorm, nu se trata de boli şi nu mergea la şcoală!” Dezvăluiri scandaloase despre Corina Caciuc

Kamara, cel care a avut o scurtă aventură cu Corina Caciuc, actuala amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri uluitoare. Artistul spune că amanta lui Reghecampf a avut o viaţă dezordonată.

De mic eu mi-am crescut frații pentru că tatăl nostru a murit când eu aveam șapte ani. Am trei surori și un frate. Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați. Chiar lecția aceea de viață a fost ca ea să conștientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se oprește și dacă nu o ia pe calea cea bună și normală pentru un om„, a spus Kamara la realitateasportivă.net.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și