Închide meniul
Foto

„Ai suferit din dragoste?” Cristi Borcea, răspuns uimitor. Cine sunt femeile care i-au frânt inima

Publicat: 16 februarie 2023, 17:51

„Ai suferit din dragoste?” Cristi Borcea, răspuns uimitor. Cine sunt femeile care i-au frânt inima

Cristi Borcea a vorbit despre cei 9 copii ai săi

Cristi Borcea, în timpul unui meci disputat de Dinamo / Sport Pictures

Cristi Borcea a oferit un răspuns uimitor în momentul în care a fost întrebat dacă a suferit din dragoste. Omul de afaceri, recunoscut pentru faptul că a fost un Don Juan, a spus că a suferit enorm din dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite şi a dezvăluit că, din această cauză, a suferit enorm. Borcea a divorţat de două ori. De Mihaela, alături de care are 3 copii superbi, şi de Alina Vidican, cea care i-a dăruit omului de afaceri doi copii.

Cristi Borcea, răspuns uimitor când a fost întrebat dacă a suferit din dragoste

Borcea mare are un copil dintr-o relaţie extraconjugală cu Simona Voiculescu. Borcea dezvăluit că a suferit enorm pentru aceste eşecuri amoroase. Într-un final, Borcea şi-a găsit fericirea în căsnicia cu Valentina Pelinel.

Normal că am suferit din dragoste. Dacă am 9 copii cu 4 femei, îţi dai seama că am suferit. Înseamnă că nu iubeşti dacă nu suferi. Eram pătimaş când am suferit. Dacă am avut 9 copii cu 4 femei, îţi dai seama că am fost pătimaş„, a spus Cristi Borcea la Fiţă cu Adiţă.

Ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit

Au apărut noi detalii despre ceea ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit. Fostul patron al lui Dinamo a trecut prin două divorţuri până să se căsătorească cu Valentina Pelinel. Milionarul român le-a mai dus la altar pe Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Fostele soţii ale omului de afaceri primesc pensii alimentare uriaşe. Gigi Becali spunea, în 2011, că Mihaela Borcea ar încasa 50.000 de euro. De altfel, prima nevastă a lui Cristi Borcea se ocupă şi de hotelul de la malul mării al lui „Leonidas”.

Cristi Borcea a rămas în relaţii bune cu cele două femei pe care le-a părăsit. Acest detaliu a fost confirmat chiar de Mihaela Borcea, care a decis să îşi manifeste public susţinerea faţă de Borcea. A transmis un mesaj surprinzător, în condiţiile în care s-a zvonit că ar fi în conflict cu Valentina Pelinel. Actuala soţie a lui Cristi Borcea ar fi încercat să o scoată din afacerile familiei.

Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!„, a fost mesajul postat de Mihaela Borcea, pe contul ei de Instagram, în ziua în care Cristi Borcea a împlinit 53 de ani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și