Închide meniul
Foto

„Al 10-lea şi gata!” Veste uriaşă primită de Cristi Borcea de la Valentina Pelinel, după a anunţat că mai vrea un copil. Dezvăluiri din intimitatea familiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 16:54 / Actualizat: 19 iulie 2021, 21:24

„Al 10-lea şi gata!” Veste uriaşă primită de Cristi Borcea de la Valentina Pelinel, după a anunţat că mai vrea un copil. Dezvăluiri din intimitatea familiei

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea

Instagram V

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite, însă îl vrea şi pe al 10-lea. Omul de afaceri a spus că singura femeie cu care ar mai face un copil este chiar actuala sa soţie, Valentina Pelinel. Soţia omului de afaceri spune că aceasta nu este o prioritate în cuplu,  dar i-a dat o veste uriaşă soţului ei. Nu are nimic împotrivă să mai facă un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia Valentinei Pelinel, după ce Cristi Borcea a anunţat că mai vrea un copil

Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre„, a spus Valentina Pelinel pentru Ciao.

Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească “vocea” de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.
Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să–mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte să înceapă o zi plină„, a mai spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea mai vrea un copil

Cristi Borcea a dezvăluit că Valentina Pelinel îşi mai doreşte un copil. Borcea are deja 3 copii cu Valentina Pelinel. Fostul model mai vrea, însă, unul. „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a dezvăluit Cristi Borcea.

Cristi Borcea a vorbit despre problemele de sănătate

Cristi Borcea se confruntă şi cu probleme de sănătate. Omul de afaceri are insomnii de 12 ani. Ca să doarmă, Borcea apelează la pastile.

Reclamă

Am probleme mari cu somnul, din cauza traumelor din pușcărie și de când am pierdut campionatul cu Dinamo în 2009. Aveam voie doar o oră la aer „acolo”, în rest 23 de ore eram doar înăuntru. Copiii m-au ținut viu cât am fost închis, m-au ținut antrenat. Pe ultimii patru, i-am conceput cât timp eram la închisoare”, a mai povestit Cristi Borcea.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și