Închide meniul
Foto

Alina Vidican, ultimele pregătiri pentru nunta cu Claude Senhoreti. Detalii inedite oferite de milionarul brazilian

Reclamă

Publicat: 27 iulie 2021, 21:10

Alina Vidican, ultimele pregătiri pentru nunta cu Claude Senhoreti. Detalii inedite oferite de milionarul brazilian

Alina Vidican se pregăteşte pentru nunta cu Claude Senhoreti

Instagram

Brazilianul a oferit detalii despre evenimentul de lux care a va avea loc luna viitoare. Pilotul de curse a glumit când a fost întrebat de locaţia în care va sărbători alături de invitaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican se pregăteşte pentru nunta cu Claude Senhoreti

Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide”, a declarat Claude pentru Fanatik.

Din ultimele informaţii se pare că Alina nu vrea să se abată de la obiceiurile din România. Din meniu nu lipsesc sarmalele. După nuntă, cei doi îndrăgostiţi se gândesc şi să îşi mărească familia.

Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă.

Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii„, a mai spus milionarul.

Reclamă

Nunta dintre Alina Vidican şi milionarul brazilian Claude va avea loc în Statele Unite. Totuşi, fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a gândit şi la rudele care nu vor putea ajunge la Miami. A decis să organizeze o petrecere şi în România, care să marcheze căsătoria.

Alina Vidican a scăpat de tatuajele cu Cristi Borcea

Alina Vidican l-a făcut uitat pe fostul patron al lui Dinamo. În ultima vacanţă, vedeta a stat la plajă într-un costum de baie minuscul şi a arătat că a renunţat la tatuajele de pe spate care îl înfăţişau pe Cristi Borcea. A apelat la medici esteticieni pentru a interveni şi în alte părţi ale corpului, iar suma pe care a plătit-o e uriaşă. A achitat aproximativ 50.000 de dolari, anunţă sursa citată anterior.

Alina a renunţat la tatuaje pentru a nu fi nevoită să îi mai dea explicaţii lui Claude. Încearcă să facă uitată perioada în care a fost căsătorită cu Cristi Borcea. Divorţul din 2016 a marcat-o pe vedetă.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și