Închide meniul
Foto

„Am eșuat ca mamă!” Cea mai cunoscută amantă din România, la un pas de tragedie. „Am vrut să mor!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2022, 9:00

„Am eșuat ca mamă!” Cea mai cunoscută amantă din România, la un pas de tragedie. „Am vrut să mor!”

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Vica Blochina, în lacrimi / captură cancan.ro

Cea mai cunoscută amantă din România a fost aproape de tragedie din cauza faptului că fiul ei a părăsit-o. Vica Blochina a povestit calvarul prin care a trecut când Edan s-a mutat cu Victor Pițurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, poreclită „cea mai cunoscută amantă din România”, a avut o relație extraconjugală cu Victor Pițurcă timp de 14 ani. Din relația lor a rezultat Edan, pe care, inițial, fostul mare fotbalist nu a vrut să-l recunoască drept fiul său.

Cea mai cunoscută amantă din România, la un pas de tragedie

Pițurcă a revenit ulterior la sentimente mai bune față de Edan, ba chiar s-a apropiat mult de copilul său. În tot acest timp, Edan s-a îndepărtat de Vica, până în punctul în care s-a mutat din casa mamei sale.

Acest lucru a adus-o pe Vica Blochina în pragul depresiei și i-a creat gânduri sinucigașe. Vedeta a trecut prin calvarul vieții.

„Ca orice mamă care îşi iubeşte copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de faţă, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult şi nu înţelegeam de ce nu vrea să vină şi de ce nu vrea să mă asculte. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Edan are o relaţie frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece.

Reclamă

Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să îşi petreacă timpul împreună.

Am avut momente în care mă trezeam şi mă întrebam când mor. A fost foarte, foarte rău. Am avut o depresie din luna iulie până să plec în Thailanda. Eu am vrut să mor. Nu înţelegeam ce se întâmplă cu corpul meu. Eu am avut tot ce trebuie. Am casă, am copil, am tată care iubeşte copilul, am business care produce, am cercul de prieteni, orice femeie şi-ar fi dorit să aibă viaţa mea, călătoresc, nu-mi lipseşte nimic. Mă trezeam în fiecare zi şi plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi şi au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru”, a spus Vica Blochina, într-o emisiune.

Vica Blochina a renunțat la bani ca Pițurcă să-l recunoască pe Edan

Când Vica a dat naștere copilului, Pițurcă nu a dorit să-l recunoască. Antrenorul îi dădea Vicăi lunar 10.000 de euro pentru a păstra secret fiul ilegitim.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina a insistat că Edan are nevoie de un tată, deoarece își dorea cei doi să formeze o relație părinte-copil. Pițurcă a cedat, însă cu o singură condiție, Vica Blochina trebuia să renunțe la suma lunară de 10.000 de euro pentru o pensie alimentară mult mai mică, fapt pe care mama lui Edan l-a acceptat fără să stea pe gânduri.

Vica Blochina s-a iubit cu oameni cu bani

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și