Foto

„Am stat 3 luni nespălată!”. Cum a ajuns să arate acum Liliana Petrişor după o perioadă cruntă din viaţa ei

De Antena Sport
Publicat: 5 noiembrie 2021, 11:31

Liliana Petrişor a trecut peste o perioadă oribilă, dar, de câţiva ani, şi-a revenit. Fosta campioană balcanică la biliard, Liliana a vrut să se sinucidă, în 2012.

Reclamă
"Am stat 3 luni nespălată!". Cum a ajuns să arate acum Liliana Petrişor

"Am stat 3 luni nespălată!". Cum a ajuns să arate acum Liliana Petrişor

Libertatea

După tentativa de suicid, au urmat luni de chin, în care a ajuns să trăiască în Gara de Nord, acolo unde nu s-a spălat 3 luni, a fost mușcată de șobolani și a fost infectată cu HIV.

După momentele trăite, Liliana a fost salvată de un coleg și, cu ajutorul unei organizații, s-a repus pe picioare. Acum, ea şi-a revenit şi duce o viaţă normală, dar nu reuşeşte să mai participe la concursuri de biliard.

Reclamă

Povestea campioanei Liliana Petrișor, ajunsă om al străzii

”Când căram marfă la un club, am văzut biliardul și am rămas acolo și cu timpul am văzut că am priză la mână și într-un an devenisem foarte bună. În 1998 am luat locul unu la carambola. După această competiție, am început cu biliardul, am luat multe cupe timp de zece ani. A fost o perioadă a vieții mele de extaz. Am 40 și ceva de medalii, în 2012 am fost Campioană Balcanică și după s-a întrerupt firul.

M-am urcat pe casă, când am auzit că se închide clubul de biliard, și m-am aruncat, eram cu gândul la suicid, nu înțelegeam de ce nu am murit. Deciziile în viață vin odată cu consecințele. Am două regrete în viață: că mi-am abandonat școala pentru muncă și ziua când s-a închis clubul. La spital am conștientizat ce am făcut, am zis că m-am nenorocit pe viață. O decizie proastă, din suflet o regret”, a spus Liliana, la Acces Direct.

Reclamă

”După aia m-am chinuit foarte mult, am rămas cu un handicap la picior. După două luni a murit tata, eu nu mi-am cunoscut nepoții niciodată. De la moartea lui tata, eu nu mai vorbesc cu fratele mai mare, a zis că eu pentru el sunt moartă, mă învinuiește pe mine de decesul tatălui, că el băuse ceva când era cu mine acasă.

La casa de la părinți nu puteam să mă întorc, era părăsită, m-am îmbolnăvit și m-am dus la Gara de Nord, doi ani mi-a fost casă. Mi s-au întâmplat toate nenorocirile, am fost bătută, abuzată, râdea lumea de mine, am stat trei luni nespălată, m-am infectat cu HIV, m-au mușcat șobolanii. M-am tuns, arătam ca un bărbat și mă chema Luci, a funcționat ca să nu se mai ia lumea de mine”, a spus Liliana.

Reclamă

EMISIUNI

George Baltă, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Motivul incredibil pentru care o campioană a României a vrut să își ia viața.
Diverse • 1 nov., 9:09
Motivul incredibil pentru care o campioană a României a vrut să își ia viața. Ce s-a întâmplat după ce s-a aruncat de pe acoperiș! Arăta ca un bărbat și o chema Luci
Liliana Petrișor, de la campioană olimpică, la om al străzii
Extra • 31 oct., 15:48
Liliana Petrișor, de la campioană balcanică, la om al străzii. ”Am stat trei luni nespălată și m-au mușcat șobolanii. M-am tuns, arătam ca un bărbat și mă chema Luci”
Alte Sporturi • 22 iun., 17:24
Biliard fără frontiere
Ultimele știri
13:47 U-BT Cluj-Napoca a mai spart o nucă tare: Unicaja Malaga! 13:38 „Încă de la debut spun că este noul Pele. Au râs de mine!” Arsene Wenger, cuvinte uriaşe la adresa lui Kylian Mbappe 13:32 Vedeta de la PSG care vrea „să le ia faţa” lui Messi şi Neymar la loviturile libere: „Va fi dificil, dar voi încerca să vorbesc”. Mbappe l-a lăudat deja 12:42 Ladislau Boloni i-a făcut praf pe fotbaliştii români! „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc” 12:21 Dan Petrescu primeşte întăriri din Italia! Campioana CFR Cluj a anunţat transferul unui atacant. E a patra mutare a iernii 11:58 Badr Hari semnează cu Glory pe mai mulți ani, deși nu a mai câștigat un meci de 7 ani! 11:24 Planul pe care îl avea Ladislau Boloni la echipa naţională! Îl voia pe Adrian Mutu secund. A refuzat mai multe oferte în timpul negocierilor 10:49 Ladislau Boloni, răspuns pentru Răzvan Burleanu! S-a aflat de ce nu a mai ajuns selecţioner: „De ce mă cauţi pe mine?” 10:18 AS.ro LIVE | Cătălin Oprişan, primele concluzii după numirea lui Edi Iordănescu în funcţia de selecţioner. Reacţii din lumea fotbalului 9:33 EXCLUSIVA venit pregătit! Ce avea Edi Iordănescu pe foile aduse la conferința de presă
Top citite
Andrei Ivan are o relaţie cu o fostă gimnastă a României, după ce şi-a părăsit iubita, un cunoscut fotomodel din Belarus
1
Foto Andrei Ivan are o relaţie cu o fostă gimnastă a României, după ce şi-a părăsit iubita, un cunoscut fotomodel din Belarus
Close