Închide meniul
Foto

„Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!”. În ce a investit familia omului de afaceri peste 50 de milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2024, 9:56 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 11:03

„Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!”. În ce a investit familia omului de afaceri peste 50 de milioane de euro

"Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!".

Adrian Mititelu Jr

„Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!”. Adrian Mititelu Jr surprindea în urmă cu un an şi jumătate cu această declaraţie, făcută despre familia sa care are o avere considerabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă în 2011, Mititelu, cel poreclit „Prinţişorul Craiovei”, susţine că s-a confruntat cu asemenea probleme, fiul patronului de la FC U Craiova dezvăluia şi câţi bani a băgat tatăl său în echipă: peste 50 de milioane de euro.

„Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!”. În ce a investit familia omului de afaceri peste 50 de milioane de euro

”Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

Adrian Mititelu pregăteşte un transfer de 6 milioane de euro

Perioada „grea” a familiei Mititelu a trecut şi acum aceasta face din nou bani din fotbal. La finalul lui 2023, a apărut informaţia că oltenii se pregătesc să vândă un jucător pentru 6 milioane de euro.

Reclamă

Adrian Mititelu i-a fixat o clauză de reziliere de 6 milioane de euro atacantului de 21 de ani, cu o cotă de piaţă de doar 150.000 de euro. Asta după ce echipe din Europa au început deja să se intereseze de jucătorul României U21.

Mititelu nu ia în calcul o despărţire de Blănuţă în această iarnă, iar, dacă transferul se va face la finalul sezonului, va fi parafat doar pentru suma amintită mai sus.

Blănuţă şi-a trecut în cont 4 goluri şi o pasă decisivă în cele 16 partide adunate în toate competiţiile acestui sezon în tricoul alb-albatru al oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi Vezi toate știrile
Citește și