Închide meniul
Foto

Adolescenţa plină de lipsuri pentru o vedetă din România: „Puneam flyere pe la maşini, băgam scrisori în cutiile poştale!” Momentul cel mai greu: „Am fost distrusă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 13:08 / Actualizat: 1 iunie 2021, 15:20

Adolescenţa plină de lipsuri pentru o vedetă din România: „Puneam flyere pe la maşini, băgam scrisori în cutiile poştale!” Momentul cel mai greu: „Am fost distrusă”

Facebook Amalia Năstase

Amalia Năstase, dezvăluiri incredibile despre perioada din adolescenţă

Amalia Năstase a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada adolescenţei. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a spus că nu avea bani şi a început să muncească de la vârsta de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Amalia Năstase a spus că în tinereţe nu putea să strângă niciun ban pentru că era o „mână largă”.

Nu exista să am un ban și să stea mai mult de un sfert de oră în buzunar la mine, de asta m-am și angajat. Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea. Predam engleză la o grădiniță, făceam sampling cu flyere pe la mașini, băgam în cutiile de scrisori ale caselor tot felul de oferte promoționale și țin mintea că aveam 5 lei pe zi. Erau puțini bani. După 18 ani făceam sampling cu țigări. Banii se duceau pe farduri, pe blugi. Strângeam bani și mă duceam la Unirea și îmi luam o pereche de blugi”, a povestit Amalia Năstase în Libertatea.

Amalia Năstase a făcut dezvăluiri incredibile: „Am rămas repetentă”

Amalia Năstase a mai povestit, de această într-un podcast cu Mihai Petre, că a avut probleme şi la şcoală şi chiar a rămas repetentă.

Am fost distrusă pentru că am rămas repetentă. Rușinea cuvintelor ”rămâi repetent”. Țin minte că la un moment dat mi-am băgat mâna în păr și am rămas cu un smoc de păr de stres și de rușine în ea pentru că am rămas repetentă. În același timp lucram și la țigări, făceam sampling, câștigam o grămadă de bani, predam engleză la o grădiniță privată, lucram și la asigurările astea. M-am simțit foarte rușinată și n-aș vrea niciodată să simtă copiii mei ce am simțit eu”, a recunoscut fosta soţie a lui Ilie Năstase în dialogul avut cu Mihai Petre.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și