Închide meniul
Foto

Amanta lui Vladimir Putin, într-o rochie aurie la restaurant. Câți bani câștigă femeia care ar avea o relație cu președintele Rusiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2022, 12:00

Amanta lui Vladimir Putin, într-o rochie aurie la restaurant. Câți bani câștigă femeia care ar avea o relație cu președintele Rusiei

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin

Profimediaimages

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar putea fi singura persoană care îl poate convinge pe liderul de la Kremlin să înceteze războiul din Ucraina. Presa internațională scrie că cei doi ar avea o legătură profundă. Au ieșit la iveală noi detalii despre femeia care ar avea o relație cu președintele rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când s-a declanşat războiul din Ucraina, Alina Kabaeva (38 de ani) s-ar ascunde în Elveţia cu cei patru copii pe care i-ar avea cu Putin. O petiție adresată guvernului elvețian și semnată de aproape 64.000 de persoane cedere expulzarea femeii înapoi în Rusia.

Câți bani câștigă amanta lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva, fost mare gimnastă a Rusiei, l-ar fi întâlnit pe Putin încă de pe vremea când era în plină ascensiune pe plan sportiv. După retragere, cariera ei s-a rezumat la modelling. În 2014, Kabaeva a preluat controlul unui grup media care susține propaganda Kremlinului.

The Insider, citat de ziare.com, a relatat că ea a primit un salariu anual de 785 de milioane de ruble (7,7 milioane de lire sterline), bazându-se pe documente fiscale scurse pentru 2018.

Conform sursei amintite mai sus, în luna decembrie 2021, când tensiunea dintre Rusia și Ucraina creștea la cote alarmante, Alina Kabaeva ar fi fost văzută într-o rochie aurie strălucitoare, dansând la o petrecere într-un restaurant din Moscova, nu departe de Kremlin, locul unde Vladimir Putin își deșfășoară activitatea de președinte.

Reclamă

Conform presei tabloide din Rusia, Alina Kabaeva și Vladimir Putin s-ar fi căsătorit la Mănăstirea Iversky de pe dealurile Valdai, între Moscova și Sankt Petersburg.

Oficial, Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, dar s-a despărţit de ea în 2014. Aceştia au două fiice, pe Maria şi Katerina, singurii copii legitimi ai președintelui rus.

O vedetă din România este prietenă cu iubita lui Vladimir Putin

Irina Deleanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu fosta sportivă, ajunsă acum la 38 de ani. Președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică a avut mai multe întâlniri private cu Kabaeva şi i-a făcut o scurtă descriere: „Are o fineţe aparte„.

Reclamă 4 / 0/3

Deleanu şi Kabaeva s-au văzut ultima dată la Campionatul Mondial de la Pesaro din 2017. Rusoaica nu a mai avut nicio apariţie publică în ultimii ani.

Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil.

După ce ne-am retras din gimnastică ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens„, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Andriy Yarmolenko: „Mi-au spus că Vladimir Putin a înnebunit! Este un coşmar!”

Andriy Yarmolenko, starul celor de la West Ham, i-a criticat dur pe sportivii din Rusia care nu se dezic de Vladimir Putin. Acesta a spus că ar trebuie să le fie ruşine celor care nu iau atitudine faţă de războiul din Ucraina.

Cred că oamenilor le este rușine că au cetățenie rusă și este un lucru bun. Ar trebui să le fie rușine pentru această situație, pentru faptul că sunt tăcuți, să le fie rușine că nu pot influența acțiunile «superpreședintelui» lor.

Rușii care au copii la școala la care învață copiii mei au venit la mine și mi-au spus: «Este un coșmar ce se întâmplă, președintele nostru a înnebunit». Cred că au fost sinceri. S-au oferit să ajute persoanele care au nevoie.

Nu vreau să-i vorbesc de rău pe toți rușii. Sunt și oameni care înțeleg totul și care poate încearcă să influențeze lucrurile cumva, dar nu reușesc. Dar sunt și oamenii proști, care nu văd nimic sau care cred tot ce le arată rușii la știri. Eu spun că aceștia sunt niște zombi”, a declarat Yarmolenko potrivit sport.ua.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și