Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a anunțat că a devenit o femeie independentă și a transmis un mesaj arogant în plin scandal de divorț cu Reghe! Imagini din intimitate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2021, 12:54

Anamaria Prodan a anunțat că a devenit o femeie independentă și a transmis un mesaj arogant în plin scandal de divorț cu Reghe! Imagini din intimitate

Anamaria Prodan a anunțat că a devenit o femeie independentă

Sursa: Instagram

„Când eşti la înălţime toată viaţa, eşti obligat să rămâi la înălţime toată viaţa”, e mesajul Anamariei, la care se adaugă şi tagurile „fericită” sau „femeie independentă”. Poza ataşată ne arată în ce formă bună se află agentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf nu mai locuieşte cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt tot mai aproape de divorţ. Cei doi nu se mai înţeleg, iar bărbatul este cel care ar vrea să divorţeze. Se pare că probleme dintre cei doi sunt de doi ani de zile.

„Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic„, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei pentru Playtech.

Laurenţiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan să bage actele de divorţ

Mai mult, conform sursei citate, Laurenţiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan să bage actele de divorţ la notar. În caz contrar, el o va acţiona în instanţă.

Reclamă

„Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, mai susţine sursa citată.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Scandalul dintre Prodan şi Reghecampf continuă
  • Poza sexy postată de Anamaria Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și