Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a cedat după un nou scandal: „Dacă țipi la el îngheață și sângele în el! Personaje de desene animate”

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2022, 18:34

Anamaria Prodan a cedat după un nou scandal: „Dacă țipi la el îngheață și sângele în el! Personaje de desene animate”

Anamaria Prodan l-a criticat public pe Edi Iordănescu

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa selecţionerului României / AS.ro

Anamaria Prodan a cedat după un nou scandal în care este implicată. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost hărţuită de un bărbat care a realizat un grafitti şi a scris şi un mesaj jignitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru bărbatul care i-a scris numele invers şi a avut şi un mesaj jignitor. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf i-a răspuns bărbatului care a recurs la gestul grosolan.

Anamaria Prodan a cedat după un nou scandal

În general, mă distrez cu mici personaje de desene animate. Îți dai seama, cu acest fizic și acest comportament faci parte din seria desenelor animate interzise copiilor, așa si domnul. Ce să le facem, încercăm să îi integrăm în societate, e fericit că a încercat să îmi scrie numele invers, că e greu când faci școala pe scări. Cât despre mesajul lui, ce să spun… repet, cu asemenea personaje trebuie să te comporți frumos că, dacă nu auzi de cine știe ce nenorociri au făcut, că dacă țipi la el îngheață și sângele în el, așa măcar fac o faptă bună și îl las se bucure.

Știi cum e, măcar îi urăm viață frumoasă, poate învață și el să facă bani de la mine, poate învață să aibă succes de la mine, poate învață să trăiască măcar sub pod, că pe pod sau într-o casă e greu pentru cei care au frustrări atât de mari. Dar măcar poate învață să trăiască pe pod, nu sub pod”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan, alături de bărbatul despre care spune că îi dă clasă lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a surprins în momentul în care a fost văzută la meciul CS Hunedoara – Minaur Baia Mare, scor 2-1, în manșa tur a barajului de promovare în Liga 2. Agentul de jucători şi-a făcut apariţia în tribună şi, la final, a făcut o fotografie care a stârnit multe semne de întrebare. După, a apărut alături de Mircea Lucescu.

Reclamă

Anamaria Prodan a apărut alături de Mircea Rednic, antrenorul care este liber de contract după ce a fost dat afara de Dinamo în luna decembrie. La o zi distanţă, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a postat o imagine virală.

Impresarul s-a afişat alături de Mircea Lucescu, al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului. „Il Luce” pare să fie prezent la Hunedoara, acolo unde a impresionat alături de Corvinul. A fost prima echipă pe care a pregătit-o, debutul fiind în 1979. Trei sezoane a fost antrenor-jucător.

Pur si simplu cel mai bun! Singurul, unicul!!! Putere, legendă, Mircea Lucescu„, a fost mesajul care a însoţit imaginea postată de Anamaria Prodan lângă Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimii ani, Anamaria Prodan spunea despre Laurenţiu Reghecampf că este cel mai bun antrenor, dar şi-a schimbat discursul în timpul scandalului de divorţ. Acum e convinsă că „Il Luce” îi dă clasă tehnicianului de la Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf ştie de unde au apărut problemele în relaţia cu Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf ştie de unde au apărut problemele în relaţia cu Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format unul dintre cele mai la modă cupluri din România, dar problemele din relația lor au dus la divorț. Reghe știe unde s-a rupt firul dragostei cu celebra impresară.

Laurențiu Reghecampf crede că diferențele de atitudine si comportament au dus la divorțul de Anamaria Prodan. Antrenorul de la Universitatea Craiova susține că este timid și nu-i place să apară în public, în timp ce, despre Anamaria, spune că îi place prea mult să-și arate imaginea.

„Referitor la acest lucru, de la început am fost așa. Noi suntem total diferiți la aceste lucruri. Ea e genul de femeie de imagine, să iasă, să apară. Eu sunt total diferit, eu nu mă bag niciodată în seama cu cineva dacă nu îl cunosc. Niciodată nu deranjez pe cineva, niciodată nu merg la o masă dacă nu sunt invitat. Niciodată nu mi-au plăcut lucrurile astea. De multe ori oamenii îmi spun că sunt îngâmfat, încrezut, dar nu. Sunt timid Și am respect. Îmi știu nivelul și nu pot să mă bag în seamă cu oamenii neinvitat.

Ceea ce spune Ana… este păcat. Amândoi, pe undeva, am cescut împreuna. Și ea, și eu. Ea a fost ajutată de faptul ca eu am fost antrenor de fotbal și foarte multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru. Eu niciodată nu o să ies să spun lucrurile astea pentru ca nu îmi fac cinste. Consider că am fost un cuplu, ar trebu să menținem acest lucru în memoria copilului nostru. Nu schimbă cu nimic faptul că ea este mamă, și eu sunt tată. Iar aceste lucruri nu fac decât să îi scadă din popularitate. Pentru că nu îți fac cinste”, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul unei emisiuni TV.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și