Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a cedat nervos! A recunoscut când l-a prins prima dată pe Laurenţiu Reghecampf cu amante: „Am încercat să ascundem gunoiul sub preș”

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 18:55

Anamaria Prodan este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan, dezvăluiri explozive despre amantele lui Reghecampf
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor divorţa

Mai mult, Anamaria Prodan a afirmat că Laurenţiu Reghecampf a avut mai multe amante. Vedeta a întărit şi faptul că Laurenţiu Reghecampf ar fi sustras bani din cont.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a recunoscut când l-a prins prima dată pe Laurenţiu Reghecampf cu amante

„Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan, eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii! Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de zece ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copiii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș„, a atacat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan, acuzaţii scandaloase la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Lauren’iu Reghecampf şi a amantei sale, Corina Caciuc. Anamaria Prodan îşi acuză soţul că şi-a bajocorit familia.

Reclamă

Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit şi un dialog uluitor în care Reghecampf îi spunea fiului său că nu are amantă.

Copilul lui suferă din cauza faptului că îl ignoră sistematic de luni și luni de zile și pe care l-a mințit ani de zile că “nu există la tati amante sau femei„, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan a continuat cu atacurile la adresa lui Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, atacuri în valuri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Acest domn Reghecampf și-a mințit , trădat și batjocorit familia în cel mai cumplit fel, plănuind pas cu pas devalizarea averii copiilor lui , transferând fără rușine sume incredibile amantei , prefăcându-se că și iubește copiii , soția și prefăcându-se că înțelege și apără valorile familiei ! Domnul Reghecampf și-a dat arama pe față, forțat fiind de amanta pe care o mințea de ceva ani că divorțează , uitând să-și anunțe și familia de intențiile domniei sale.

Puțin cam grăbit domnul Reghecampf a uitat că mai există 4 copii care au nevoie de sprijin în viață și de averea pentru care am muncit atâția ani. Amanta oare îl lua pe vremea când era un anonim , un neica nimeni? Pe salariul de 30 milioane lei vechi pe la FC Buftea ? NU. CU SIGURANȚA. Domnul Reghecampf avea treabă multă pe lungile perioade când nu avea contract ( fiind dat afară de peste tot ), să-și caute prin Dubai validări de bărbăție în alte lumi nedemne lui!„, a mai atacat Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca