Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit. Detalii despre bărbatul care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2022, 14:05

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit. Detalii despre bărbatul care l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf

Primul bărbat cu care s-a afişat Anamaria Prodan, după despărţirea de Flavius Nedelea

Anamaria Prodan este o impresară de fotbaliști / Instagram

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, vedeta a oferit detalii despre cel care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, acesta nu a participat la petrecerea grandioasă a agentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.

Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Anamaria Prodan, petrecere cu maneliști și lăutari!

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale au apărut imagini de senzație de la cheful cu 300 de invitați. Impresara de fotbaliști va împlini pe 17 decembrie vârsta de 50 de ani, iar sărbătoarea a început deja de joi.

Reclamă

Anamaria a trecut peste scandalul uriaș cu Laurențiu Reghecampf și a organizat o petrecere colosală într-un local de lux, cu ocazia zilei sale de naștere.

Anamaria Prodan va schimba prefixul sâmbătă, dar petrecerea a început deja de azi-noapte. Muzica a fost asigurată de maneliști și lăutari renumiți din România, în prim-plan cu Tzanca Uraganu și Jean de la Craiova.

Sexy-impresara a invitat 300 de oameni la petrecere, iar atmosfera a fost electrizantă. Prodan a postat în mediul online mai multe videoclipuri în timp ce cânta, dansa și se distra alături de invitați și lăutari, pe ritmuri orientale.

Reclamă 4 / 0/3

Evident, la petrecere au participat și copiii săi aflați în România: Sarah Dumitrescu și Bebeto. Anamaria Prodan a avut parte de un tort spectaculos, de 5 etaje.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și