Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurenţiu Reghecampf: „Să nu rămână ‘Motanul Încălţat’!” Care este porecla cu care s-a ales Reghecampf din cauza amantei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 16:52

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurenţiu Reghecampf: „Să nu rămână ‘Motanul Încălţat’!” Care este porecla cu care s-a ales Reghecampf din cauza amantei

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf s-a ales cu o poreclă după ce şi-a asumat relaţia cu amanta sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurenţiu Reghecampf

Sper ca soțul meu să nu rămână Motanul Încălțat, căci încet-încet ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuieșți.
Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs, te faci de râs după o viață de muncă! Deja lumea te râde şi te strigă ‘Ursul păcălit păcălit de larvă‘”, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Mai mult, Anamaria Prodan spune că relaţia cu Corina Caciuc i-a afectat şi partea profesională.

Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce. Este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor.

Adevărul este că toți greșim în viață, dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală”, a mai transmis Anamaria Prodan.

Reclamă
Citește și:

”Mă voi mărita imediat!” Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul soț

Anamaria Prodan nu are de gând să rămână singură după divorțul de Laurențiu Regehcampf și a anunțat că se va căsători imediat. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre viitorul său soț.

Anamaria Prodan anunță că e pregătită se înceapă o nouă viață, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de vedetă. Antrenorul Universității Craiova se află, deja, în altă relație.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, atac fără menajamente la Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a făcut praf şi în presa internaţională pe Laurenţiu Reghecampf.

E o rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă. Este greu de gestionat ceea ce se întâmplă. Mă sună mulți oameni din lumea fotbalului. A fost nevoie de multă muncă pentru a-l face cunoscut pe fostul meu soț. Nimeni nu-l știa până să apar eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani„, a declarat Anamaria Prodan pentru tuttomercatoweb.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și