Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat, în sfârșit, cărțile pe față! Dezvăluirea prin care a recunoscut prin ce calvar a trecut

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2022, 15:55

Reclamă
Anamaria Prodan a dat, în sfârșit, cărțile pe față! Dezvăluirea prin care a recunoscut prin ce calvar a trecut

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / as.ro

Anamaria Prodan a dezvăluit noi detalii despre situațiile în care a fost pusă când era încă soția lui Laurențiu Reghecampf. Agentul a încercat să mușamalizeze ieșirile lui Reghe, dar nu a mai avut ce face când Gigi Becali a făcut publice informații legate deviața antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu există om de fotbal, la nivelul meu de prieteni, sau fotbaliști din generația lui care să nu îmi spună ”ai grijă, nu e ceea ce pare!”. Gigi Becali mi-a zis pe față asta, asta și asta. M-am dus acasă ca proasta și i-am zis ”ia uite ce zice patronul de tine, e adevărat?”

Anamaria Prodan a dat, în sfârșit, cărțile pe față

El îmi spunea că nu e adevărat, că vor să ne despartă. Era legat de nenorociri. I-am zis că vine ziua când te vor șantaja toți când vei fi sus. A ieșit Cornel Dinu și l-a pus în cartea lui ca cel pe care l-a scos din portbagajul mașinii.

Când a ieșit Gigi Becali și a spus că are amantă de 8 ani, că i-a deschis afaceri și îi dă bani. Vuia tot orașul. Amanta râdea și povestea și arăta poze la toată lumea. S-a liniștit când am plecat la Dubai. Și-a revenit, am construit tot ce se clătina”, a spus Prodan, la podcastul Tare De Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

Anamaria Prodan, decizie radicală după ce instanța a stabilit valoarea pensiei alimentare

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după ce instanța a stabilit valoarea pensiei alimentare pe care o va primi fiul ei, Bebeto, de la Laurențiu Reghecampf. În urma divorțului, antrenorul lui Neftchi Baku va achita, lunar, 1600 de euro. Suma nu este deloc pe placul Anamariei, care cerea 7.000 de euro.

Reclamă

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț pe care o înaintase „Reghe”, iar deciziile luate au înfuriat-o pe Anamaria Prodan. Aceasta nu acceptă condițiile și este hotărâtă să facă apel. Între timp, nici nu vrea să mai audă de cel care i-a fost soț mai bine de 15 ani.

Anamaria Prodan ar fi luat decizia radicală de a arunca toate tablourile cu Laurențiu Reghecampf de pe pereții vilei din Snagov. Chiar fiul ei, Bebeto, i-ar fi cerut asta.

„Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!

Reclamă 4 / 0/3

Niciodată nu am cerut un leu nimănui. Nu mă interesează. Reghecampf a deschis aceste procese, ca la piață. Nu am 3000, nu am 7000, dau 2000. Acum nu mai vrea să dea 2000, e fericit că dă 1500. Păi ce, copilul meu trăiește cu 1500 de euro pe lună? Benzina mea e 100 de euro zilnic… la una dintre mașini. Stau în Snagov, fac 150-200 de kilometri pe zi„, a spus Anamaria Prodan, pentru aceeași sursă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și