Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dat uitării trecutul şi s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf: „O să mă iubească toată viaţa lui!”

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 17:25

Anamaria Prodan a dat uitării trecutul şi s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dat uitării trecutul şi s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf
  • Anunţul făcut de vedeta de 50 de ani

Anamaria Prodan a dat uitării trecutul şi a anunţat că s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că a depăşit toate certurile cu fostul ei soţ, şi în prezent au o relaţia foarte bună, discutând constant despre fiul lor, Bebeto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat anul trecut, după o căsnicie de 14 ani. Antrenorul şi-a refăcut viaţa, şi este împreună în prezent cu Corina Caciuc, alături de care are un fiu, Liam. De cealaltă parte, Anamaria Prodan s-a despărţit recent de Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan a dat uitării trecutul şi s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit că s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf, de dragul copiilor. Aceasta susţine că a trecut peste toate probleme, fostul ei soţ rămânând pentru totdeauna în familia ei.

Reclamă

De asemenea, impresara s-a convins că timpul vindecă orice rană, de aceea a ajuns să îl ierte pe Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a mai declarat că ea este persoana care îl cunoaşte cel mai bine pe tehnicianul lui Neftci Baku, fiind convinsă că acesta o va iubi mereu.

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.

Reclamă

Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine. Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel.

Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul Fiţă cu Adiţă.

De asemenea, Anamaria Prodan a dat de înţeles că nu exclude o împăcare cu Laurenţiu Reghecampf, mărturisind că nu ştie cum ar reacţiona dacă acesta ar reveni alături de ea.

Reclamă 4 / 0/3

„Am învățat să trăiesc în prezent. Nu știu ce o să fie în viitor. Toată viața mea am trăit în viitor, nu am trăit momentul. Aveam grijă ca Reghe să fie perfect, eu, copiii. Acum trăiesc clipa, fiecare secundă, ca și cum ar fi ultima. Nu mă gândesc dacă o să vină Reghe acasă, dacă mă împac cu el. Nu știu”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate mai sus.

Bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa

S-a aflat cine este bărbatul alături de care Anamaria Prodan își va petrece vacanţa. Agentul de jucători a făcut anunțul, iar surpriza este una uriașă în condițiile în care a trecut printr-o despărțire cu numai două săptămâni în urmă.

„Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit„, a spunea vedeta în vârstă de 50 de ani, în momentul în care oficializa „ruptura” de Flavius Nedelea. Milionarul român a postat un mesaj similar pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au precizat că vor rămâne prieteni și continuă să fie foarte apropiați. Impresarul a dezvăluit că îl va lua cu ea, în concediu, pe bărbatul care i-a fost iubit aproximativ o lună.

„Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb„, a declarat Anamaria Prodan, pentru ego.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca